Indoor Lasergame bij Paintball Emmen, Drenthe cijfer 4,7/5*
2 min. leestijd

Indoor Lasergamen bij Paintball Emmen

Indoor lasergamen is populair en niet voor niets! Bij Paintball Emmen kun je je heerlijk uitleven in de grote overdekte arena. Dus geen last van regen en wind of wel weer dan ook!

Lasergamen onder dak

Veel mensen en vooral ook kinderen houden wel van een spelletje én bewegen tegelijkertijd. Ze houden ook van spanning in een spel maar meestal houden ze niet van regen en kou. Wie wel? Dus wanneer je een spannend spel wil spelen en niet afhankelijk wil zijn van het weer, dan is indoor lasergamen de oplossing.

Wij hebben in een oude fabriekshal, dus lekker hoog, een mooie speelruimte ofwel arena gebouwd compleet met gebouwen, voertuigen, hindernissen enzovoort. Het geheel is 1600 vierkante meter groot dus heel veel ruimte om met je vrienden, familie of collega’s een potje lasergamen te spelen. En dat dus overdekt en verwarmd al is dat meestal niet nodig wanneer je druk aan het spelen bent. Je krijgt het dan snel genoeg warm!

Speciale Effecten

We kunnen speciale geluids- en lichteffecten gebruiken om de sfeer te vergroten. Hierbij hoort ook het creëren van rookgordijnen met rookmachines. Zo wordt het allemaal nog realistischer én spannender! Natuurlijk wordt dit allemaal in overleg gedaan met de spelers want niet iedereen heeft het zo op die zaken. Vooral de kleinsten – laser gamen kan vanaf 7 jaar – zijn soms wat minder happig op deze effecten, maar dat geldt ook voor sommige volwassenen.

indoor lasergamen special effects

Laser gamen

Laser game speel je met speciale elektronische nepwapens die geheel onschuldig zijn maar wel net echt kunnen lijken. Ze ‘vuren’ alleen maar een infrarood straal op het doel. Vergelijk het maar met de afstandsbediening van tv. Het doel is natuurlijk één van de tegenstanders van de andere groep. Deze tegenstander heeft ontvangertjes bij zich die de ‘afgeschoten’ infraroodstraal registreert als het ‘raak’ is.

Dat wordt kenbaar gemaakt met een lampje of geluid aan de tegenstander maar je ziet het ook zelf op het display van jouw wapen.
Alle hits worden bijgehouden door een computer want alle wapens en ontvangers staan steeds in verbinding met een centrale computer. Zo kan precies worden nagegaan wie wanneer op wie heeft geschoten en wie bijvoorbeeld ‘af’ is. Door bepaalde instellingen kunnen verschillende soorten spellen worden in gespeeld in de arena. De score wordt na het spel door de computer bepaald.

Arrangementen

Je kunt bij ons ook arrangementen afnemen inclusief eten en drinken. Dat is vooral leuk voor een kinderfeestje maar natuurlijk ook bij een familie-uitje of bedrijfsfeestje met collega’s. Het minimale aantal deelnemers is 8 personen.
We hebben een gezellige kantine/bar waar je even kunt uitblazen en napraten over de coole acties die je hebt gedaan in de arena of de tactiek bespreken voor de volgende ronde.

indoor lasergamen bar-kantine

Dus! Wacht niet langer en reserveer!

Heb je nog vragen dan mag je altijd bellen of anders appen (klik op de ‘Whatsapp’-knop!).
Ben je al enthousiast geworden? Bekijk dan onze arrangementen en reserveer direct online. Hopelijk tot snel!

Ga naar:

Bij Paintball Emmen ook:

Interessante artikelen:

Over de schrijver
Mijn naam is Rik Westera, ik ben de drijvende kracht achter het team van Paintball Emmen. We verzorgen dagelijks super vette activiteiten. Denk aan paintball en lasergamen voor kinderen en volwassenen. In onze blogs delen we onze kennis en ervaring met jou! Heb je een vraag, mail gerust even naar info@paintballemmen.nl