Lasergame met vrienden bij Paintball Emmen - super leuk!

Wil je eens iets anders op de vrijdagavond dan op de bank hangen met je vrienden? Ga een keer lasergamen met vrienden bij Paintball Emmen, lekker spannend en actief bezig zijn en veel plezier hebben!

Lasergamen is voor iedereen

Lasergamen is al lang niet meer voor alleen kinderen want het spel is in de loop van de jaren steeds meer ontwikkeld en juist ook voor (jong) volwassenen een leuke bezigheid geworden. Niet voor niets dat veel mensen regelmatig er een paar uurtjes tussen uit gaan om even iets anders te doen dan de gebruikelijke dingen. Lasergamen speel je samen met vrienden (of vriendinnen natuurlijk), collega’s, familie, mede-studenten of met je vereniging.


Wat is lasergamen?

Het is een spel wat wordt gespeeld in onze indoor arena waarin je samen met jouw team probeert het andere team te verslaan door deze ‘af te schieten’ met jouw lasergamegun. Bij Paintball Emmen spelen wij met apparatuur van BattlefieldSports. Lasergame apparatuur met red-dot en realtime hit feedback. Je hoort het dan ook direct wanneer je wordt geraakt en wanneer jij je tegenstander raakt.

Op je eigen gun kun je zien hoeveel levens je nog hebt, hoeveel hits, hoe nauwkeurig je geschoten hebt, over het algemeen spelen wij team games, wij kijken dus wel team er gewonnen heeft, je eigen resultaten kun je op je gun zien.

Afhankelijk van het soort spel krijg beperkt of onbeperkt ‘munitie’ voor jouw lasergame gun. Je kunt er niet altijd gewoon maar op los knallen, soms moet je ook zuinig zijn op je munitie. Het maakt het allemaal wel een stuk spannender.

Spelsoorten

Team Deathmatch

Free for all

Domination Box

Capture the flag

Het spelveld in Emmen, onze indoor arena

Bij Paintball Emmen speel je in onze indoor arena en kun je dus altijd lasergamen al is het buiten hondenweer. De hal is in totaal 1600 vierkante meter groot en staat vol met allerlei gebouwen, bruggen, tunnels en andere obstakels zodat er voldoende plekken zijn om je te verbergen als een sluipschutter. Maar pas op! Je bent niet de enige natuurlijk want de tegenstander zal dit ook doen dus is het ook verstandig om in beweging te blijven.

Wil je nog meer beleving dan laat je ook de licht- en geluidseffecten inschakelen bij het spel wat eigenlijk standaard is maar voor sommige kinderen kan dit te veel zijn van het goede en wordt het op verzoek niet gebruikt. 

Aarzel niet om te reserveren

Hang niet langer op de bank maar kom naar Paintball Emmen voor een potje lasergamen! 

Naar de pagina LASERGAME

Lees ook:

Over de schrijver
Mijn naam is Rik Westera, ik ben de drijvende kracht achter het team van Paintball Emmen. We verzorgen dagelijks super vette activiteiten. Denk aan paintball en lasergamen voor kinderen en volwassenen. In onze blogs delen we onze kennis en ervaring met jou! Heb je een vraag, mail gerust even naar info@paintballemmen.nl