Over ons: Paintball Emmen
Paintball Emmen

Over Paintball Emmen

1600 m2 indoor speelveld in Emmen (Drenthe)

Wie zijn wij?

Bij Paintball Emmen vind je een unieke locatie in Zuid-Drenthe vol uitdaging, adrenaline en spanning. De indoor arena bevindt zich in een oude machinefabriek van ruim 1600 vierkante meter. 


Deze indoor arena leent zich uitstekend voor het spelen van Paintball, Lasergame en Arrow Battle. We hebben de hal volledig omgebouwd naar een prachtige arena met torens, bruggen, huisjes, auto's en nog veel meer. Door gebruik te maken van licht, geluid en special effects is een boeking bij Paintball Emmen niet zomaar een spel, maar een super gave ervaring.

In onze Arena spelen wij paintball  met reballs, dit zijn rubberen kogels dus je wordt niet smerig. Zoek je een fantastisch bedrijfsuitje, kinderfeestje, vrijgezellenfeest of een uitje met familie of vrienden. Bij Paintball Emmen ben je op de juiste plek!Leuk dat je hier bent

Mijn naam is Rik Westera. Ik ben de drijvende kracht achter Paintball Emmen. Wanneer je besluit te komen paintballen dan krijg je te maken met mij en mijn team. Wij bezorgen jullie een super leuke middag, avond of dag, dat beloven wij. Wij biedenarrangementen voor kinderen en volwassenen.


Ik waarschuw je alvast: 'zodra je in het veld stapt word je bloedfanatiek. Fanatieker dan je zou vermoeden. Maar daar kom je vanzelf achter'

                                       

                                                                        Rik Westera

Een kleine impressie


Nog meer foto's bekijken?

Onze arrangementen

Kinder Paintball

Kinder Paintball

Paintballen voor kinderen (vanaf 9 jaar). Kom paintballen in onze indoorhal, ideaal voor kinderfeestjes

Paintball Volwassenen

Paintball Volwassenen

Paintball voor volwassenen, ideaal als personeelsfeest, teamuitje of met een vriendengroep. 

Paintball Volwassenen

Lasergamen

Kom lasergamen in onze arena met een grootte van 1600 m2. Arrangementen voor jong en oud.

Paintball Volwassenen

Arrow Battle

Een leuke, stoer en spannende game. waarbij twee teams het tegen elkaar opnemen met handbogen en LARP-pijlen.

Dit zeggen onze klanten

'Topavond gehad'

Afgelopen vrijdag wezen paintballen bij dit topbedrijf. Na een goede uitleg over het materiaal werden we losgelaten in een geweldig speelveld. Meerdere etages en genoeg (originele) obstakels. Erg netjes opgezet. Echt een topavond gehad. Die paar blauwe plekjes zeker dubbel en dwars waard. Ga hier veel vaker komen.

Anne Wigchering

'Een aanrader'

Blijkt dat deze Paintball realistischer is dan welke hall dan ook in NL. Was echt spannend. We kregen goede uitleg. Je pak, helm en geweer kwalitatief. En vooral; heel veel pret!! Een aanrader!!

Paula de Wit

'Awesome speelveld'

Gisteren gepaintballt bij paintball Emmen. Op deze manier wil wij jullie graag bedanken voor de leuke avond! Ik heb het samen met mijn vrienden erg naar mijn zin gehad. De combinatie van spanning tijdens het spelen, het relexen achteraf en jullie enthousiasme tijdens de instructie zorgt voor een goed verzorgde activiteit!

Pepijn Hoeksma

arrow_drop_up arrow_drop_down