Paintball Emmen dé locatie voor het leukste uitje in Drenthe
Paintball Emmen

Paintball Emmen

exclusief voor jouw groep 1600 m2 indoor arena in Emmen (Drenthe)

Paintball Emmen, de perfecte locatie voor jullie stoere uitje!

Team Paintball Emmen

Rik, Ruud, Arjan, Sijmen, Rafael, Mees, Michelle, Cheyenne en Henk we zijn allemaal gek op de stoere events die wij mogen begeleiden. Van Paintball 18+ tot Lasergame, van een kinderfeestje Paintball tot Arrow Battle en van een Kinderfeestje Lasergame tot Luchtbuks Battle allemaal stoere events.

Organiseer je een vrijgezellenfeest, een bedrijfsuitje, een familie-dag, een kinderfeestje of wil je gewoon een leuk uitje met je vrienden of vereniging. Bij Paintball Emmen vind je een unieke indoor locatie waar je naast alle spannende events ook gebruik kunt maken van ons Café 't Balletje. Een bedrijfsfeestje Lasergame met achteraf gezellig na-borrelen, een Vrijgezellenfeest , na-borrelen met een kaas- en/of worstplankje. Een kinderfeestje met achteraf een Poffertjes Party. Of schieten met semi-automatische luchtgeweren op snelheid en precisie SHOOT-IT. Allemaal mogelijk bij Paintball Emmen. We maken graag een offerte "op maat" voor jullie activiteiten. Onze indoor arena is 1600m2 en kan ook gebruikt worden voor events als Arrow Battle, een Spellen Parcours en natuurlijk kunnen we ook in ons Café een leuke quiz verzorgen of de tafels en stoelen aan de kant zetten zodat er gedanst kan worden. Voor een spannende activiteit gecombineerd met de nodige gezelligheid ben jij bij Paintball Emmen aan het juiste adres.
De beste uitjes vind je bij Paintball Emmen. Graag tot snel!
Dit zeggen onze klanten

'Topavond gehad'

Afgelopen vrijdag wezen paintballen bij dit topbedrijf. Na een goede uitleg over het materiaal werden we losgelaten in een geweldig speelveld. Meerdere etages en genoeg (originele) obstakels. Erg netjes opgezet. Echt een topavond gehad. Die paar blauwe plekjes zeker dubbel en dwars waard. Ga hier veel vaker komen.

Anne Wigchering

'Een aanrader'

Blijkt dat deze Paintball realistischer is dan welke hall dan ook in NL. Was echt spannend. We kregen goede uitleg. Je pak, helm en geweer kwalitatief. En vooral; heel veel pret!! Een aanrader!!

Paula de Wit

'Awesome speelveld'

Gisteren gepaintballt bij paintball Emmen. Op deze manier wil wij jullie graag bedanken voor de leuke avond! Ik heb het samen met mijn vrienden erg naar mijn zin gehad. De combinatie van spanning tijdens het spelen, het relexen achteraf en jullie enthousiasme tijdens de instructie zorgt voor een goed verzorgde activiteit!

Pepijn Hoeksma