Paintball, Lasergame, Arrow Battle of Shoot-it, hét stoere uitje!

Bij Paintball Emmen is de hele INDOOR ARENA voor jullie groep!

Stoer uitje? In Emmen kun je lekker knallen met je vrienden, collega's en familie. INDOOR geen last van slecht weer en de hele INDOOR ARENA VOOR JULLIE GROEP. Na afloop  gezellig na-borrelen in ons  `Bruin Café`  Paintball, het stoerste uitje in Drenthe.

Wil jij het ideale uitje? Wat voor iedereen goed te doen is? En je wilt ook wel even laten zien hoe goed jij bent? Kom dan met je vrienden, klas, collega's of familie Lasergamen in onze indoor arena in Emmen van 1600 m2. De hele INDOOR ARENA VOOR JULLIE.

Boek nu
Meer informatie

Wil jij ook hét leukste en stoerste kinderfeestje? Vier dan je verjaardag met Kinder Paintball bij ons in Emmen, Drenthe. Super stoer natuurlijk met een legerjas aan een masker op en een paintball shotgun. De hele INDOOR ARENA VOOR JULLIE GROEP.

Wil jij Fortnite spelen? Kinderfeestje Lasergame, weer zo'n leuk en stoer Kinderfeestje van Paintball Emmen. Super leuk je verjaardag te vieren met lasergame. De hele INDOOR ARENA VOOR JULLIE GROEP.

Vrijgezellenfeest

Wil jij hét stoere vrijgezellenfeest organiseren? Starten met een shotje daarna Paintball of Lasergame  en NA-BORRELEN in ons BRUIN CAFÉ. en De hele INDOOR ARENA VOOR JULLIE GROEP. Voor dames en heren!

Arrow Battle 

Mag het ietsje stoerder? Met pijl en boog op elkaar schieten? Jazeker met Larp pijlen en natuurlijk een paintball masker op. Net Trefbal maar dan pittiger. Durf jij? NA-BORRELEN IN ONS BRUIN CAFÉ.

Kunnen jullie de spanning aan? Help! Ze gaan een aanslag plegen!
Jullie gaan infiltreren in het hoofdkwartier van een terroristische organisatie. Ontrafel de codes, en vind alle verborgen aanwijzingen. Hoe snel kunnen jullie ontsnappen?

Boek nu

Meer informatie

Wil jij es wat anders? Maar wel stoer? Knal jij binnen 0,3 seconden RAAK?  Kies dan voor onze Luchtbuks Battle. Word de schutter van de dag!  Schieten met luchtbuksen op snelheid en precisie. 2 tot 5  personen, GEZELLIG MET HET GEZIN OF VRIENDEN!

Bedrijfsuitje organiseren?