Indoor Paintball, ook bij slecht weer! Altijd leuk! - Paintball Emmen
2 min. leestijd

Indoor Paintball kun je ook bij slecht weer spelen

Wat voor weer het ook is, bij Indoor Paintball Emmen kun je altijd heerlijk binnen een potje paintballen.

Indoor Paintball Emmen

Indoor Paintball Emmen is gevestigd in een oude fabriekshal even buiten Emmen en goed te bereiken. In de hal hebben we levensechte objecten geplaatst waardoor je het spel echt kunt beleven. Het grote voordeel is natuurlijk dat je niet afhankelijk bent van het weer en je altijd terecht kunt mits je gereserveerd hebt.
Je hebt geen last van wind, regen en kou in de wintermaanden zodat je rustig even achter een obstakel in het parcours kunt uitrusten zonder dat je het te koud krijgt.

Populair spel

Paintball is al jaren een populair spel voor veel mensen, van jong tot oud. De spelers vinden vooral de spanning van de verschillende soorten spelvormen het leukst. Al is het dan niet echt (gelukkig), men wil gewoon zolang mogelijk in het spel blijven en niet worden geraakt. Het geeft echt een adrenaline-kick wanneer jij net iets eerder de tegenstander uitschakelt en jij weer verder kunt.
Je krijgt ook genoeg beweging omdat je constant van object naar object sprint en alle kogels probeert te ontwijken die op je worden afgeschoten.

Uitrusten aan de bar

Ben je uitgespeeld of nemen jullie even pauze, dan kun je terecht in de gezellige bar. Hier kun je koffie, fris en andere dranken krijgen en nog even de strategie doornemen voor de tweede helft. Indien gewenst bestellen we ook snacks voor jouw team bij de snackbar in de buurt.

Indoor paintball bar

Reballs in plaats van paintball’s

Bij Indoor Paintball Emmen gebruiken we geen traditionele verfballetjes (paintball’s), maar zogenaamde reballs die herbruikbaar zijn. De verfballetjes laten natuurlijk overal sporen na en de hal zou na verloop van tijd eruit zien als een verfpalet. Daarom zijn wij overgegaan op reballs met voor kinderen het bijbehorende speciale wapen; airsoft, wat minder krachtig is. Volwassenen gebruiken het normale paintball wapen.
Bijkomend voordeel is het niet hoeven dragen van een overall; je kunt gewoon in je eigen (oude) kleren spelen.

Waarom heet het nog paintball?

Heel eenvoudig; paintball is een begrip die al jaren is ingeburgerd waardoor je direct weet waar men het over heeft. Dat wij met reballs schieten maakt wat dat betreft niet uit.

Reserveer direct

Heb je nog vragen over iets? Bel dan gewoon even en maak daarna direct een afspraak als je wilt.

RESERVEREN

Lees ook:

Over de schrijver
Mijn naam is Rik Westera, ik ben de drijvende kracht achter het team van Paintball Emmen. We verzorgen dagelijks super vette activiteiten. Denk aan paintball en lasergamen voor kinderen en volwassenen. In onze blogs delen we onze kennis en ervaring met jou! Heb je een vraag, mail gerust even naar info@paintballemmen.nl