Lasergame met collegas - vrienden bij Paintball Emmen

Ben je toe aan een verzetje? Er even tussenuit samen met de collega’s? Dan kun je lasergamen bij Paintball Emmen! Voor een compleet verzorgd avondje lekker actief bezig zijn en veel, heel veel plezier hebben. Wel even nodig af en toe!

Lasergamen is ook voor volwassenen

Lasergamen is niet alleen voor kinderen maar juist ook voor volwassenen leuk om te doen omdat je samen met je collega’s in een team zit. Je moet samenwerken op heel andere wijze dan je gewend bent en je leert elkaar (nog) beter kennen.

Het spel is allang niet meer alleen voor de kleintjes, sterker nog, het is van oorsprong bedacht voor de oudere kinderen en volwassenen die gek waren op science fiction series als ‘Star trek’ en ‘Star wars’. Al in de jaren 70 van de vorige eeuw dus! En met de ontwikkeling van steeds nieuwe technieken werd het alleen maar populairder over de hele wereld.

lasergamen collega's -red-dot

Wat is lasergamen precies?

Lasergamen speel je met andere mensen zoals collega’s of vrienden. Je speelt het spel in een afgesloten ruimte of gebied waarbij je met lasergeweren op elkaar schiet. Geen echte wapens natuurlijk maar onschuldige nepwapens die infraroodsignalen ‘afvuren’. Deze signalen worden opgevangen door de apparatuur (wapen of vest) van de tegenstander wanneer ‘raak’ wordt geschoten.

De tegenstander is dan uitgeschakeld voor een bepaalde periode of permanent al naar gelang de ingestelde regels van het gekozen spel. Word je zelf geraakt, dan kun je niet meer vuren want jouw lasergeweer is dan uitgeschakeld en jij dus ook; je moet het speelveld verlaten afhankelijk van de regels.

Lees voor meer informatie: Wat is lasergamen?

Samen spelen is belangrijk

Je kunt kiezen voor een spel waar in je alleen voor jezelf speelt maar meestal speel je met jouw collega’s in teams tegen elkaar waarbij het de bedoeling is andere team uitschakelt. Hierbij is het dus belangrijk dat je een goede samenwerking afspreekt met elkaar over de te volgen strategie. Dit is wel belangrijk, ook omdat je geen onbeperkte hoeveelheid ‘munitie’ hebt en je dus zuinig hiermee mee om moet gaan.

Speel je ‘last man standing’, dan is het de bedoeling dat jij als laatste overblijft en alle andere spelers uitschakelt. Hierbij maak je dankbaar gebruik van alle mogelijkheden die de hal je biedt.

De arena

De arena of het speelveld bestaat uit gebouwen en andere obstakels die in een overdekte en afgesloten ruimte zijn geplaatst. Deze ruimte is 1600 vierkante meter groot! Dus genoeg ruimte om je zelf te verbergen en door de verschillende tunnels en over de bruggetjes te sluipen. Maar wees erop verdacht dat de tegenstander dezelfde tactiek volgt en blijf dus wel in beweging.


Hapje erbij?

Spelen maakt hongerig en dorstig vandaar dat na het lasergamen rustig kunt bijkomen in onze gezellige bar met een hapje en een drankje. Wil je dit geheel verzorgd, dan geef je dat even van tevoren door en wij zorgen voor de rest. Dan hoeven jij en jouw collega’s helemaal nergens meer aan te denken.

Zie ook: Bedrijfsuitjes Lasergamen
Voor alle informatie over onze arrangementen speciaal voor bedrijfsuitjes

lasergamen collegas - bar

Kom achter dat bureau weg, stap uit de auto of ga achter die machine weg en kom naar Paintball Emmen voor een potje lasergamen!

Reserveer snel of stel je vraag via Whatsapp of neem gewoon contact op met ons met al je vragen.

Lees ook:

Over de schrijver
Mijn naam is Rik Westera, ik ben de drijvende kracht achter het team van Paintball Emmen. We verzorgen dagelijks super vette activiteiten. Denk aan paintball en lasergamen voor kinderen en volwassenen. In onze blogs delen we onze kennis en ervaring met jou! Heb je een vraag, mail gerust even naar info@paintballemmen.nl