Paintball Emmen: hét sportief uitje voor iedereen!
2 min. leestijd

Paintball Emmen: een sportief uitje voor iedereen!

Bij Paintball Emmen kun je sportief genieten van het spelen van indoor paintball in een grote ruimte van maar liefst 1600 vierkante meter. Deze ruimte is veelzijdig ingericht met allerlei toevoegingen die samen zorgen voor een levensechte beleving. Je kunt hierbij denken aan onder andere aan bruggetjes, torentjes, huisjes en auto’s.
Naast de inrichting van de ruimte wordt ook met behulp van licht en geluid een extra dimensie toegevoegd aan de Paintball ervaring. De liefhebbers kunnen daarnaast ook vragen naar de special effects (rook en geluiden).

Bij Paintball Emmen wordt gespeeld volgens de Airsoft variant van Paintball met herbruikbare rubberen balletjes (genaamd ‘reballs‘) in plaats van de verfballetjes die gebruikelijk zijn bij Paintball. Dit biedt niet alleen de mogelijkheid voor kinderen om ook te kunnen genieten van deze spannende uitdaging maar zorgt er ook voor dat het speelterrein en de kleding van de deelnemers lekker schoon blijven. De veiligheid van de deelnemers staat bij ons voorop.

Paintball voor volwassenen (18+)

Paintball Emmen heeft een ruim aanbod voor volwassenen voor een sportief uitje wanneer je op zoek bent naar een leuk idee voor een bedrijfsuitje, vriendendag of vrijgezellenfeest. Je kunt twee uur lang samen plezier hebben waarbij je zelf kiest voor het aantal reballs (bijbestellen mogelijk).

Bij de entreeprijzen zit ook inbegrepen: je overal, masker en geweer en onbeperkt drijfgas. Als je graag gebruik wilt maken van het horeca arrangement ter aanvulling geniet je voordelig van welverdiend lekker eten met de groep om de eindzegen te vieren of de pijn van het verlies te verzachten.

Paintball voor kinderen (8-17 jaar)

Kinderen vanaf 8 jaar kunnen ook terecht bij Paintball Emmen. Er is een mooi aanbod geheel afgestemd op een leuke ervaring voor bijvoorbeeld een kinderfeestje. Je kunt kiezen voor 1,5 of 2 uur speelplezier, waarbij minimaal 8 spelers nodig zijn en bij meer dan 14 spelers wordt aangeraden om zeker voor de optie van 2 uur te kiezen.
Bij de entreeprijs genieten de kinderen van onbeperkte reballs en krijgen ze ook nog een consumptie met wat lekkers.

Ouders kunnen mee naar binnen of toekijken vanuit de kantine onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee. Een kinderfeestje is natuurlijk niet compleet zonder de afsluiting met patat en snacks. Dit is voordelig te regelen binnen onze arrangementen.

sportief uitje-kindergeweer

Waarom is Paintball Emmen het ultieme sportieve uitje voor jong en oud?

Bij Paintball Emmen vind je in het aanbod voor ‘elk wat wils’ en wordt het arrangement naar wens afgestemd. Bij ontvangst wordt uitvoerig aandacht besteed aan de juiste uitleg over het speelveld en het juiste gebruik van de materialen.

Na het spel kan er nagenoten of uitgerust worden in de kantine en wordt er indien gewenst een leuke groepsfoto gemaakt ter herinnering. Een reservering kun je eenvoudig en snel online aan ons doorgeven en de speelhal is goed bereikbaar.

Reserveer direct

Heb je nog vragen over iets? Bel dan gewoon even en maak daarna direct een afspraak als je wilt.

RESERVEREN

Lees ook:

Over de schrijver
Mijn naam is Rik Westera, ik ben de drijvende kracht achter het team van Paintball Emmen. We verzorgen dagelijks super vette activiteiten. Denk aan paintball en lasergamen voor kinderen en volwassenen. In onze blogs delen we onze kennis en ervaring met jou! Heb je een vraag, mail gerust even naar info@paintballemmen.nl