Welke kleding draag je bij lasergamen? - Paintball Emmen

HOODY, EEN SPIJKERBROEK EN MAKKELIJKE SCHOENEN!

Dat is wel de makkelijkste kleding die je kunt dragen tijdens het lasergamen.

Bij lasergamen ‘schieten’ we met onschuldige, onzichtbare, niet te voelen, infraroodstralen, dus die kunnen je niet smerig maken. Bij Paintball Emmen gebruiken we trouwens ook geen verfballetjes voor het paintballen maar zogenoemde reballs die je wel voelt maar je niet smerig maken.

Maar toch is de vraag welke kleding te dragen tijdens het lasergamen, vrij eenvoudig te beantwoorden.


Wat jij wilt

In principe mag je elke kleding aan doen die jij geschikt acht maar toch willen we je wijzen op de volgende zaken:

  • Je bent veel in beweging tijdens het spel dus draag kleding waar je je gemakkelijk in beweegt. Een strakke jurk is dus niet aan te bevelen maar als je echt wilt? Geen probleem maar we zijn niet verantwoordelijk voor de eventuele scheuren die ontstaan.
  • Tijdens het lasergamen moet je nog weleens snel wegduiken en jezelf verstoppen. Hierbij kom je natuurlijk ook in aanraking met de grond en ander zaken die zich in de hal bevinden. Draag daarom geen nieuwe kleding die smerig of beschadigd kan raken want ook hiervoor zijn wij niet aansprakelijk.
  • Ook moet je regelmatig kruipen en sluipen tijdens het spel waarbij dan hetzelfde geldt: draag kleding die smerig mag worden.

….een beetje overdreven…..

Fanatieke spelers

Of je nu van nature al fanatiek bent of niet, in de arena word je dat vanzelf tijdens het spel. Daarom zul je op een gegeven moment ook niet meer nadenken over wat je aan hebt. Dus wanneer je toch besluit om de nieuwe spijkerbroek aan te doen, wees gewaarschuwd want iedereen wordt bloedserieus tijdens het spel, ook jij! Voor wat betreft de schoenen is het handig gymschoenen aan te doen. Ook in de zomer wanneer het warm is adviseren wij toch een lange broek te dragen, veel kids gaan op hun knieen zitten, kruipen en dan is het toch fijn wat bescherming te hebben.

Indoor lasergamen

Over het weer hoef je je helemaal geen zorgen te maken want we spelen binnen in onze 1600 vierkante meter grote arena waar we een heel dorp hebben nagebootst met allerlei obstakels, tunneltjes en bruggen. Genoeg ruimte dus om je te verbergen en weg te duiken.

Reserveer direct

Waar wacht je nog op? Reserveer direct een plekje voor een spannende middag of avond. Even gezellig met vrienden én vriendinnen of collega’s er tussenuit. Heb je nog vragen? Stel dan je vraag via de Whatsapp knop of bel even.

Lees ook:

Over de schrijver
Mijn naam is Rik Westera, ik ben de drijvende kracht achter het team van Paintball Emmen. We verzorgen dagelijks super vette activiteiten. Denk aan paintball en lasergamen voor kinderen en volwassenen. In onze blogs delen we onze kennis en ervaring met jou! Heb je een vraag, mail gerust even naar info@paintballemmen.nl