Paintball Groningen - indoor - Paintball Emmen

Paintball Groningen

Ben je op zoek naar een gezellige en sportieve activiteit in de omgeving van Groningen? Dan moet je zeker eens een bezoekje brengen aan Paintball Emmen! In deze unieke speelhal ben je verzekerd van een leuk dagje uit. Deze activiteit is geschikt voor jong én oud!
Paintball Emmen is goed bereikbaar vanuit Groningen; binnen het uur sta je in de hal!

Over de hal

De hal is gevestigd in een oude machinefabriek met meer dan 1600 vierkante meter aan speelruimte. In de ruimte bevinden zich allerlei obstakels, verspreid over meerdere etages. Denk hierbij aan bruggen, huizen, torens én huisjes. Meer dan genoeg plekken om je te verstoppen dus!


Over het spel

Bij Paintball en airsoft speel je met twee verschillende teams tegen elkaar. Je schiet op elkaar met zogenoemde reballs. Dit zijn rubberen balletjes. In tegenstelling tot de traditionele verfballetjes, blijft het speelveld én de kleding dus schoon.
Er zijn verschillende spelvormen mogelijk. Bijvoorbeeld ‘Capture the flag’ waarbij je de vlag van de tegenstander moet proberen te veroveren of ‘Last Man Standing’, waarbij het spel doorgaat tot er één iemand over is. Daarnaast is het ook mogelijk om het spel uit te breiden met licht, geluid en special effects.

paintball groningen schutter

Verschillende arrangementen

Paintball (airsoft) is geschikt voor jong én oud. Of je nou met je collega's komt óf met vrienden. Voor iedereen is er wel een arrangement. De prijs voor een spel voor volwassenen van twee uur varieert tussen de € 20,00 en € 40,00 per persoon, afhankelijk van het gekozen arrangement.

Voor kinderen ligt het bedrag tussen de € 15,00 en € 22,50. Je kunt het arrangement ook uitbreiden met een diner. Voor kinderfeestjes is het bijvoorbeeld mogelijk om het horeca arrangement te kiezen. Kinderen worden dan verblijdt met patat, een snack en een drankje naar keuze.

Contact en reserveren

Ben je naar aanleiding van bovenstaande informatie enthousiast geworden en wil je meer weten? Lees dan ook de andere artikelen. Je kunt ook gelijk reserveren.
Liever appen of bellen? Dat is ook mogelijk! Je appt rechtstreeks vanaf deze site, klik op de Whatsapp-knop.

Kortom: ben je op zoek naar een originele en sportieve activiteit in de buurt van Groningen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Of wil je liever iets anders maar net zo spannends  spelen? Geen probleem, bij Paintball Emmen kun je ook lasergamen en arrow battle spelen!

Ga naar:

Andere interessante artikelen: