Speel Arrow Battle in Drenthe - bij Paintball Emmen

Arrow Battle Drenthe

Altijd al eens met pijl en boog willen 'jagen'? Dat kan nu bij Paintball Emmen in Drenthe in de grote speelhal (‘indoor game arena’) die wij ook gebruiken voor paintballen en lasergamen. Emmen ligt binnen een uur rijden van Groningen, Drachten en Zwolle, dus goed bereikbaar.

Wat is het?

Arrow Battle in Drenthe bij Paintball Emmen speel je met speciale bogen en pijlen. De pijlen zijn voorzien van een zachte rubber bal voorop de pijl, de zogenoemde ‘foam-top’. Deze foam-top zit vast op de pijlen en vorm één geheel met de pijl, het zijn dus geen opzetstukken die eraf kunnen gaan.

Is het veilig?

Ja, maar al zijn de pijlen voorzien van een foam-top, je voelt het wel als je wordt geraakt maar niet echt pijnlijk. Je hebt draagt een masker voor gezichtsbescherming.

Het is een strijd

Het is een spel, arrow battle, maar ook een strijd tussen twee teams van 4 tot 6 spelers. Het doel is zoveel mogelijk doelen én tegenstanders te raken die zich in het andere speelvlak bevinden. Echt wel spannend want jij kunt net zo goed geraakt worden. Elke speelronde duurt 10 min waarna je weer overnieuw begint.


arrow-battle-drenthe--schutterHet is niet alleen een strijd tegen het andere team maar ook je moet ook zorgen dat je pijlen beschikbaar hebt. De pijlen moet je steeds zelf verzamelen door de afgeschoten pijlen te pakken en omdat je maar één pijl in de hand mag hebben, ben je verplicht in beweging te blijven. En dan ben je het kwetsbaarst! Uitkijken dus!

Kom naar Paintball Emmen voor Arrow Battle

Paintball Emmen is dus niet alleen voor paintball maar ook voor het stoere arrow battle. Heerlijk even samen met vrienden, collega’s of familie je er tussenuit voor een spannend spel.

Reserveer snel of neem contact op met Paintball Emmen om een afspraak te maken. Directe vragen kun je ook stellen via WhatsApp door op de knop te klikken!

Ga naar:

Of kies een andere spannende activiteit