Paintball Assen

Paintball Assen

Paintball in de buurt van Assen? Dan ga je naar Paintball Emmen voor een leuke spannende middag of avond met je vrienden of collega’s. Of voor een kinderfeestje! Hoe leuk is het voor de kinderen om lekker samen bezig te zijn. Het kan allemaal bij Paintball Emmen.
Het is maar 40 minuutjes rijden van Assen naar de Meerdijk in Emmen en er is voldoende parkeergelegenheid bij de hal.

Indoor Paintball

Paintball Emmen is gevestigd in een voormalige fabriekshal aan de Meerdijk in Emmen, vlakbij het stadion van FC Emmen. Je kunt dus altijd paintballen, weer of geen weer want het is lekker binnen waardoor het weer geen spelbreker kan worden.

Mooie hal

De hal is leuk en speels ingericht en toch levensecht met allerlei obstakels, bruggen, gebouwen enzovoort. Je kunt overal wel een schuilplaats vinden om even op adem te komen want paintballen kan vermoeiend zijn. Indien gewenst worden ook de 'special effects' in werking gezet om nog meer sfeer te creëren. Voor volwassenen (18+) natuurlijk een must maar voor kleinere kinderen misschien wat minder. Daarom wordt dit ook altijd in overleg gedaan met de begeleiders.

Paintball is geen paintball!?

Zelf noemen we het paintballen maar we gebruiken geen verfballetjes zoals gebruikelijk bij paintball. Nee, wij gebruiken zogenaamde reballs, kleine rubber balletjes die dus niet uiteen spatten en waardoor je niet onder de verf komt te zitten. Het schieten met deze reballs noemt men airsoft. Dit is niet alleen prettig voor jezelf maar ook voor onze speelhal die zo mooi schoon blijft. Daarnaast is het ook veel beter voor het milieu omdat we de reballs vaker gebruiken.
De volwassenen gebruiken trouwens wel een gewoon paintballwapen maar de kinderen krijgen een echt airsoft-geweer die ook kleinere balletjes afvuurt.

paintball assen schutter vol ornaat

Arrangementen

Er zijn verschillende arrangementen te boeken waarbij men kan kiezen. Het is mogelijk het paintballen te combineren met een hapje en een drankje in de kantine/bar. Deze is onlangs geheel opnieuw ingericht zodat men er gezellig kan na-borrelen of pauzeren.
Neem gewoon even contact op met ons om de wensen te bespreken; we kunnen veel regelen!

Kinderfeestje?

Vooral kinderen vinden het reuzespannend om een potje te paintballen. Ze kunnen zich helemaal uitleven in de spannende spelvormen die we ze kunnen laten spelen. Ze kunnen gewoon in hun eigen kleren spelen die trouwens wel vuil moeten mogen worden. Ze rennen en vliegen tenslotte de hele hal door en kruipen overal in en door om maar niet te worden geraakt of om het beste plekje te kunnen vinden.

Paintballen met reballs doet geen pijn mits de kinderen zich aan de regels houden; altijd masker ophouden, en niet op elkaar schieten binnen een afstand van een paar meter. Voor kinderen is het niet altijd even gemakkelijk om een afstand in meters te schatten dus laten we dit zien.
We leggen ze dit allemaal goed uit voordat we beginnen want de veiligheid van de kinderen gaat boven alles (net boven het spelplezier!).

Feest voor volwassenen

Net als kinderen, vinden volwassenen het net zo leuk, zo niet leuker, om op deze manier met elkaar bezig te zijn. Er zijn spannende spelvarianten te spelen waarbij verschillende doelen behaalt moeten worden. Vooral ‘Last man standing’ is altijd spannend; wie blijft er als laatste over en is de winnaar?

Reserveer direct

Zin in een spannende middag of een avondje niet te ver van Assen? Reserveer direct en verheug je op het samen gezellig bezig zijn bij Paintball Emmen.

Heb je nog vragen dan mag je altijd bellen of anders appen (klik op de 'Whatsapp'-knop!

Ben je al enthousiast geworden? Bekijk dan onze arrangementen en reserveer direct online. Hopelijk tot snel!

Ga naar:

Interessante artikelen: