Lasergamen Hoogeveen - ook bij - Paintball Emmen

Lasergamen Hoogeveen

Lasergame in de buurt van Hoogeveen? Dat kan bij Paintball Emmen! Daar kun je naast paintballen ook lasergamen, maar 20 minuten van Hoogeveen!

Voor jong en oud!

Jong en oud kunnen lasergamen mits je een beetje goed ter been bent natuurlijk. Want dat je moet bewegen is wel duidelijk! Je kunt niet op dezelfde plek blijven staan wil je niet direct worden ‘geraakt’ door de tegenstander. Je zult echt wel moeten rennen en weg kunnen duiken om het de tegenstander zo moeilijk mogelijk te maken jou te raken. Lasergamen is echt leuk om doen samen met het hele gezin, vrienden of collega’s.

Kinderfeestje of bedrijfsuitje?

Wil je een keer wat anders dan naar de speeltuin als verjaardagsfeestje? Of een keer niet naar de wok samen met de collega’s? Wat dacht je van een middag of avond gezellig samen strijden tegen elkaar met lasergeweren in een overdekte arena!
Vooral kinderen vinden het fantastisch om spelen met elkaar tijdens een verjaardagsfeestje en daarna lekker een patatje met een frikandel of iets anders. Ze vinden het gewoon leuk om te kunnen rennen en een spannend spel te spelen. Wie wordt de winnaar? Of scherpschutter van het hele stel?

lasergamen-hoogeveen-arena

Overdekt arena

Lasergamen in Emmen doe je bij Paintball Emmen in een overdekte arena. De arena of speelveld is gebouwd in een voormalige fabriekshal aan de Meerdijk in Emmen. Je bent dus niet afhankelijk van het weer, of het nu regent, hagelt of bitter koud is, je bent lekker onder dak.
In de arena bevinden zich overal obstakels, gebouwen, bruggen enzovoort. Er zijn zoveel plaatsen waar je even kunt uitblazen zodat je niet wordt geraakt. Maar wees gewaarschuwd! Blijf je zitten op je plek, dan kun je erop wachten dat je wordt geraakt. Je moet in beweging blijven om het doel van de missie te halen! Daar komt bij dat in de arena speciale licht- en geluidseffecten worden gebruikt en ook rook (onschuldig) wordt gemaakt. Dat maakt het allemaal extra spannend!
Voor de jongste kinderen kunnen de speciale effecten worden – deels - uitgeschakeld, al naar gelang de wens van de kinderen (en ouders).

De missie!

Wat de missie is bepalen de spelers onderling zelf. Speel je ‘Last man Standing’ dan is het duidelijk; de laatste die overblijft heeft gewonnen en is het ieder voor zich. Maar om de samenwerking te oefenen kun je ook kiezen voor ‘Capture the flag’ of één van de andere spellen. Het wordt je allemaal uitgelegd door onze instructeurs.
De instructeur is ook de scheidsrechter waarna iedereen moet luisteren. Wanneer hij/zij bijvoorbeeld bepaalt dat iemand niet eerlijk speelt kan de speler worden gevraagd de arena te verlaten en even af te koelen.

lasergamen-hoogeveen-shooter

Eerlijk door de computer

Echt vals spelen kan eigenlijk niet tijdens lasergamen omdat een centrale computer alle schoten registreert en of deze raak zijn. De computer bepaalt uiteindelijk de winnaar en houdt ook de speeltijd in de gaten.

En na het spel?

Na het spel ga je even lekker aan de bar zitten of aan een tafeltje in onze gezellig kantine/bar. Daar krijg je ook de hapjes en drankjes die je bij het arrangement hebt besteld. Bij het kinderfeestje kun je kiezen voor een patatje met een snack én zoveel ranja als je wil!
Kijk voor de mogelijke arrangementen op de lasergame-pagina!

Meer informatie?

Lees de volgende artikelen of neem contact op met ons als je vragen hebt of wilt reserveren.

Ga naar:

Interessante artikelen:

Bij Paintball Emmen ook: