Dit was het leukste feestje ooit! Vier jouw verjaardag ook bij Paintball in Emmen, Drenthe.
6 min. leestijd

Kinderpaintball, het leukste feestje ooit!

Dit was het leukste feestje ooit! 
Als ik jarig ben wil ik dit ook! 
Dat wil je als ouders toch graag horen! 

Kom en vier je verjaardag met Paintball in Emmen!


Wat is er nu spannender dan echt met elkaar de strijd aan te gaan.


Met een stoere Legerjas aan, een Paintball masker op en een stoere Paintball Shotgun gaan we Paintballen in onze 1600m2 INDOOR ARENA. Bij Paintball Emmen zijn alle activiteiten Indoor dus bij ons is het altijd goed weer! Dit super stoere kinderfeestje wordt uiteraard door ons begeleid. Te boeken vanaf 9 jaar en vanaf 8 kids. Kom jij ook je verjaardag vieren bij Paintball Emmen?


Als ouders kunt u meegenieten vanuit onze bar of `als u durft` een partijtje meespelen als de kids dat goed vinden natuurlijk. Als de stoere Legerjassen aan zijn nemen wij de Kids mee in onze INDOOR ARENA. We gaan TEAMS maken! De Jarige mag natuurlijk eerst zijn/haar eigen team kiezen. Of twee deelnemers gaan even "pispotten" of "steen papier schaar" om te bepalen wie het eerste een teamgenoot mag kiezen. Wanneer de teams zijn gemaakt gaan we Maskers passen, elk team heeft z'n eigen kleur masker. De Maskers zitten goed dus we gaan snel beginnen met de uitleg.  HET IS TIJD ! WE GAAN PAINTBALLEN!

Tijdens het Paintball is er altijd begeleiding aanwezig, moet er iemand naar de wc, een pleister, nieuwe kogels of even z'n masker goed zetten? Onze begeleiders regelen dit natuurlijk. Heeft u voor een uur geboekt, wat het meest gekozen event is, dan spelen de kids 4 games. Worden ze geraakt dan melden ze zich even zodat er aan het einde van elke game een eindstand is. Na elke game: KOGELS VULLEN er wordt veel geschoten dus naar elke game gaan we de guns weer vullen met kogels.


Op elke paintball gun zit natuurlijk een safety-stop deze doen de kids in de guns wanneer er
een spelletje voorbij is zodat ze elkaar niet per ongeluk op korte afstand kunnen raken.

De kids hebben het "hoogste woord" en het enthousiasme straalt er vanaf. KLAAR VOOR DE VOLGENDE GAME? en daar gaan ze weer!  Na de 2e game maken we een leuke GROEPSFOTO dit ter herinnering aan het stoere verjaardagsfeest bij Paintball Emmen. De kids zijn tijdens het Paintballen volop in beweging en na een uur kunnen onze stoere Legerjassen in de was!  De kleding: altijd een lange broek (ook in de zomer) en een shirt (met lange mouwen, ook in de zomer) of hoodie. Of het zeer doet? nou je voelt het wel dat is ook de bedoeling, maar het valt best wel mee.

GEEN KIDS ONDER DE VERF MEE TERUG IN DE AUTO!  Bij ons spelen de kids Paintball met rubberen kogels zonder verf erin. Dus geen vieze kleding! Naar de pagina waar u ook kunt reserveren.


Paintball met verfkogels of met reballs?

Bij Paintball Emmen gebruiken we geen traditionele paintball ’s met verf maar reballs. Deze kleine kunststoffen balletjes (6 mm) zijn dus niet gevuld met verf. Je wordt hoogstens smerig van het verplaatsen en wegduiken tijdens het gevecht want je wil natuurlijk zolang mogelijk in het spel blijven.In tegenstelling tot paintball met verfballetjes, kunnen de kinderen het spel in hun gewone kleren spelen, wel altijd een lange broek en een shirt met lange mouwen, ook in de zomer. Natuurlijk is het wel verstandig niet de nieuwste kleren aan te trekken want ze gaan wel echt sluipen, klimmen, en rennen door de hele hal. Een trainingsbroek en jas de ideale kleding voor een potje Paintball. In de zomer is het verstandig ook kleding aan te trekken met lange mouwen en natuurlijk geen korte broek. Het is en blijft Paintball en je voelt de kogels natuurlijk wel.

Ook de indoor arena waarin gespeeld wordt blijft hierdoor mooi schoon en daardoor kunnen hier ook andere games als lasergame gespeeld worden zonder dat de deelnemers vies worden. Van het verf de kogels worden de vloeren en trappen ook vaak glad en gevaarlijk en dat is bij het gebruik van reballs niet het geval. Ook zijn we hiermee met het oog op het milieu beter bezig. De kogels kunnen we hergebruiken. Ook onze apparatuur blijft beter werken, heeft minder onderhoud nodig, gaat langer mee en is makkelijker weer schoon te maken.

Ga hier naar de pagina waar u ook kunt reserveren.

Masker

Veiligheid boven alles! Tijdens het KinderPaintball dragen de kinderen een Paintball gezichtsmasker om het gezicht te beveiligen. Deze maskers hebben of dubbel glas (plastic) waardoor deze minder snel beslaat en wordt met speciale spray behandeld om dit tegen te gaan.
De kinderen krijgen vooraf hele duidelijke instructies door professionele begeleiders die ook tijdens het spel aanwezig zijn en daar waar nodig aanwijzingen geven over wat wel en vooral wat niet mag tijdens het spel. Wanneer er tijdens een game iets met het masker is, het beslaat, zit te strak of te los dan kan de speler de "safety zone" inlopen waar hij/zij door ons geholpen wordt om het probleem te verhelpen. De maskers die bij Paintball Emmen worden gebruikt zijn ook geschikt voor bril dragers.De Shotgun, het Paintball geweerHet klinkt allemaal heel stoer en dat is het natuurlijk ook. Het Paintball geweer verschilt nogal van de 18+ geweren waar de volwassenen mee gamen. Het Kinderpaintball geweer wat door Paintball Emmen wordt gebruikt is de z.g. Shotgun. Voor elk schot moet het geweer geladen worden.


Ik het geweer zit een veer-systeem welke een druk heeft volgens de geldende voorschriften. Voor elk schot moet deze veer gespannen worden met het meganische deel van het geweer. Op het geweer is een "hopper" gemonteerd waarin zich de paintball kogels bevinden. Voor aanvang van het Kinderpaintball spel krijgen de kids duidelijk uitleg hoe de apparatuur te gebruiken. Ook wordt aangegeven welke afstand in acht gehouden moet worden naar de tegenstander. Veiligheid boven alles!

`Dit was het leukste feestje ooit` 


Ga hier naar de pagina waar u kunt reserveren.


U kunt kiezen uit 1 of 1,5 uur Kinder Paintball.
Vanaf 9 jaar te boeken.
Vanaf 8 kids te boeken.
Natuurlijk maken we een leuke GROEPSFOTO ter herinnering.

De woensdag is KIDS PAINTBALLDAG en dus goedkoper

Kan ik eten bestellen na het paintballen? JAZEKER! Naast het Paintball kunt je ook achteraf lekkere Pizza eten.


Het spel

Je kunt kiezen uit de standaard spelvormen maar natuurlijk ook zelf iets verzinnen:

Free-For-All:
Dit is veruit het meest gespeelde spel bij paintball. Het spel bestaat uit 2 groepen die elkaar proberen uit te schakelen door ieder lid van de tegenpartij te raken. Bij het raken van een tegen speler gaat deze uit het spel en kan na enige ‘straf’ tijd weer deelnemen.

Last man standing:
Twee groepen die tegen elkaar spelen. Bij het raken van een lid van de tegenpartij gaat deze uit het spel. Dit gaat zo door totdat er 1 persoon overblijft. Deze is de winnaar van de ronde!

Capture the flag:
In beide kampen wordt een vlag gelegd: je raadt het al: verover de vlag en leg deze in je eigen kamp. De partij die als eerste de vlag veroverd heeft is de winnaar.

Central Flag:
In het midden van het speelveld kan wordt een vlag verstopt. Beide teams moeten deze vlag zien te vinden en mee te nemen naar eigen kamp. Het team wat als eerste de vlag in het kamp weet te brengen is de winnaar.

President:
Beide teams hebben een president. De president heeft geen wapen en moet worden verdedigd tegen het andere team, intussen moeten de spelers met wapens de andere president uitschakelen.

Naar de pagina waar u ook kunt reserveren.

paintball kinderfeestje kind met airsoftwapen

ONZE LOCATIE?

Paintball Emmen
Meerdijk 104A
7825 TH Emmen

Telefoon 0591-745356
info@paintballemmen.nl

Lees ook:

Over de schrijver
Mijn naam is Rik Westera, ik ben de drijvende kracht achter het team van Paintball Emmen. We verzorgen dagelijks super vette activiteiten. Denk aan paintball en lasergamen voor kinderen en volwassenen. In onze blogs delen we onze kennis en ervaring met jou! Heb je een vraag, mail gerust even naar info@paintballemmen.nl