Kinderpaintball, het leukste feestje in Drenthe
6 min. leestijd

Het ultieme kinderfeestje in Drenthe: KinderPaintball

  Dit was het leukste feestje ooit! 
  Als ik jarig ben wil ik dit ook! 
  Dat wil je als ouders toch horen! 

Vier je verjaardag met Paintball in Emmen!


Wat is er nu spannender dan echt met elkaar de strijd aan te gaan.

  Zoek je naar het meest opwindende kinderfeestje in Drenthe? 
  Zoek niet verder! Bij Paintball Emmen bezorgen we kinderen tussen 8 en 15 jaar het avontuur van hun leven met Kinderpaintball. 
  Trek je stoerste legerjas aan, zet je paintball masker op en grijp de Paintball Shotgun voor een onvergetelijke ervaring in onze ruime 1600m2 INDOOR ARENA.

 • Paintball Emmen biedt de perfecte locatie voor jouw Paintball of Lasergame feestje in Drenthe. 
 • Onze activiteiten vinden volledig indoor plaats, dus ongeacht het weer is het altijd feest! 
 • Dit avontuurlijke kinderfeestje wordt begeleid door ons ervaren team en is te boeken vanaf 9 jaar, met een minimum van 6 kids. 

Ben jij klaar om jouw verjaardag te vieren bij Paintball Emmen? 


Het Kinderpaintball Avontuur: Wat kun je verwachten?

  Als ouder kun je genieten van het schouwspel vanuit onze bar, of je kunt zelfs meedoen als de kids dat goedvinden.
  Zodra de stoere legerjassen zijn aangetrokken, nemen we de kids mee naar onze INDOOR ARENA waar we teams gaan vormen.
  De jarige mag als eerste zijn/haar team kiezen, of deelnemers kunnen een spelletje "pispotten" of "steen papier schaar" spelen om te bepalen wie als eerste een teamgenoot kiest.

Wanneer de teams zijn samengesteld, passen we de maskers aan met verschillende kleuren voor elk team. Zodra alles klaar is, begint het spannende avontuur:   HET IS TIJD! WE GAAN PAINTBALLEN!   

Onze begeleiders staan altijd paraat tijdens het Paintball avontuur. Of het nu gaat om een toiletbezoek, het plakken van een pleister, het bijvullen van kogels of het goed zetten van het masker, wij zorgen ervoor. Bij een boeking van een uur, het meest gekozen arrangement, spelen de kinderen meerdere games. Na elke game vullen we de paintball guns met nieuwe kogels.
Veiligheid staat voorop: Elke paintball gun heeft een safety-stop om ongelukken op korte afstand te voorkomen.

 • Na de tweede game is er de gelegenheid voor het maken van een leuke GROEPSFOTO ter herinnering aan dit stoere verjaardagsfeest bij Paintball Emmen. 
 • Na een uur vol beweging kunnen de stoere legerjassen in de was. 
 • De kleding voorschriften zijn simpel: draag altijd een lange broek (ook in de zomer) en een shirt met lange mouwen of hoodie. 
 • En maak je geen zorgen, hoewel je de kogels voelt, valt de pijn mee.

Belangrijk: Geen verfvlekken op kleding! Onze kinderen spelen Paintball met rubberen kogels zonder verf, dus geen zorgen over vieze kleding. Bezoek onze reserveringspagina voor meer informatie.


Paintball met verfkogels of met reballs?

Bij Paintball Emmen gebruiken we geen traditionele paintball ’s met verf maar reballs. Je wordt hoogstens smerig van het verplaatsen en wegduiken tijdens het gevecht want je wil natuurlijk zolang mogelijk in het spel blijven.De keuze voor reballs is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de veiligheid en het behoud van onze indoor arena. Naast Kinderpaintball met reballs bieden we ook andere games aan, zoals lasergamen, zonder dat deelnemers vies worden. 

Veiligheid boven alles: Het Kinderpaintball Geweer

Terwijl volwassenen lekker kunnen knallen met 18+ geweren, gebruiken wij voor Kinderpaintball de zogenaamde Shotgun. Dit speciale paintballgeweer vereist het laden voor elk schot en heeft een veersysteem volgens voorschriften. Voor aanvang van het Kinderpaintball-spel krijgen de kids uitgebreide uitleg over het gebruik van de apparatuur en de benodigde afstand tot de tegenstander. Veiligheid staat boven alles!

Klaar om het "leukste feestje ooit" te organiseren? Reserveer nu bij Paintball Emmen!De Shotgun, het Paintball geweer


Het klinkt allemaal heel stoer en dat is het natuurlijk ook. Het Paintball geweer verschilt nogal van de 18+ geweren waar de volwassenen mee gamen. Het Kinderpaintball geweer wat door Paintball Emmen wordt gebruikt is de z.g. Shotgun. Voor elk schot moet het geweer geladen worden.Praktische informatie:

 • Duur: Kies tussen 1 of 1,5 uur Kinderpaintball.
 • Leeftijd: Vanaf 9 jaar.
 • Groepsgrootte: Vanaf 6 kids.
 • De gelegenheid voor het maken van een leuke GROEPSFOTO als blijvende herinnering.
 • Exclusief, de hele Indoor Arena voor jullie groep!

  Profiteer van onze KIDS PAINTBALLDAG op woensdag, met speciale aanbiedingen! Wees er snel bij, want de woensdagen vullen snel.  

Na het paintballen kun je ook genieten van een heerlijke pizza!

Kies jouw spelvorm:

 • Free-For-All: Twee groepen proberen elkaar uit te schakelen.
 • Last Man Standing: Twee groepen strijden tot er één persoon overblijft.
 • Capture the Flag: In beide kampen wordt een vlag gelegd: verover de vlag en leg deze in je eigen kamp.


Waarom Paintball Emmen kiezen?

 •   Exclusieve Indoor Arena: Jouw feestje, jouw arena. Met meer dan 1600m2 hebben de kids alle ruimte om het ultieme Paintball avontuur te beleven.

 •   Gewaardeerd met 4,7 uit 5: Uit meer dan 170 reviews blijkt dat Paintball Emmen hoog gewaardeerd wordt. We streven naar topkwaliteit, en de positieve feedback van onze bezoekers spreekt voor zich.

 •   Altijd goed weer: Dankzij onze indoor activiteiten is het altijd goed weer voor Paintball. Geen zorgen over regen of kou, het feest gaat altijd door.

 •   Ervaring en expertise: Met enkele honderden kinderfeestjes per jaar hebben we de ervaring om van jouw feestje iets bijzonders te maken. Ons team van professionele begeleiders zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

 •   Gratis parkeren: Geen gedoe met parkeerkosten. Bij Paintball Emmen kun je gratis parkeren, zodat je feestje zonder zorgen kan beginnen.

 •   Eenvoudig online boeken: Reserveer snel en gemakkelijk online. Kies de datum en het tijdstip dat jou het beste uitkomt en verzeker jezelf van een plekje in onze exclusieve Indoor Arena.

paintball kinderfeestje kind met airsoftwapen

Reserveer Nu voor het leukste kinderfeestje in Drenthe!

Ben je klaar om het "leukste feestje ooit" te organiseren? Reserveer nu bij Paintball Emmen en verzeker jezelf van een onvergetelijk Paintball avontuur. Kies jouw gewenste duur, aantal kids en datum, en maak je klaar voor actie in onze exclusieve Indoor Arena.

Bij Paintball Emmen gaat het niet alleen om Paintball, maar om het creëren van herinneringen die een leven lang meegaan. We kijken ernaar uit om jou en je vrienden te verwelkomen voor een dag vol spanning, plezier en avontuur.

 • Profiteer van onze KIDS PAINTBALLDAG op woensdag, met speciale aanbiedingen! 
 • Wees er snel bij, want de woensdagen vullen snel.

Na het Paintballen kun je ook genieten van een heerlijke pizza! Ontdek het plezier van Paintball bij Paintball Emmen en maak van jouw feestje een onvergetelijke ervaring.


ONZE LOCATIE?

Paintball Emmen
Meerdijk 104A
7825 TH Emmen

Telefoon 0591-745356
info@paintballemmen.nl

Lees ook:

Over de schrijver
Mijn naam is Rik Westera, ik ben de drijvende kracht achter het team van Paintball Emmen. We verzorgen dagelijks super vette activiteiten. Denk aan paintball en lasergamen voor kinderen en volwassenen. In onze blogs delen we onze kennis en ervaring met jou! Heb je een vraag, mail gerust even naar info@paintballemmen.nl