Stoer Teamuitje in Emmen met blauwe plekken? Of....
3 min. leestijd

Bedrijfsuitje met blauwe plekken of....

 

Bedrijfsuitje in Emmen met blauwe plekken? of........

Is Paintball geschikt voor jullie bedrijfsuitje?
We hebben alles even voor je op een rijtje gezet.

Aan jou de eer om het bedrijfsuitje te regelen dit jaar? 

 • het moet iets stoers zijn
 • mag je een blauwe plek oplopen?

  Hoe stoer het mag worden
  Mag het met blauwe plekken of toch liever iets veiliger?

  Indoor Paintball bij Paintball Emmen 

  Avontuurlijk, stoer en geschikt voor iedereen (18+) die wel van een uitdaging houdt. 

Hoe houden wij het veilig?
Hoe gaat alles in z'n werk?


De kleding

Bij Paintball Emmen krijg je een stoere originele legerjas aan. Geen overalls, want we spelen met paintball kogels zonder verf, dus je wordt niet vies. Zorg zelf dat je makkelijke schoenen aan hebt, een spijkerbroek draagt en een hoodie (sweater met capuchon).Het masker

Bij Paintball is het dragen van een Paintball masker verplicht. Wij hebben veilige paintballmaskers en helpen natuurlijk bij het opzetten en goed afstellen.

De teams

We maken 2 teams die met elkaar de strijd aangaan, team Rood en team Blauw. Komen jullie met een grote groep dan maken we meerdere teams en spelen we een toernooi waar uiteindelijk een winnend team uitkomt.

De Paintball geweren

De teams zijn gemaakt, tijd voor uitleg over het geweren. We leggen uit hoe de geweer werkt, hoe je moet richten, hoe je moet schieten, welke afstand je moet houden van je tegenstander, hoeveel kogels je hebt en wat je moet doen als je geraakt wordt.


Hoe lang spelen we?

We spelen korte games van 10 minuten. Indoor paintball is intensief, dus na elke game hebben wij water voor jullie klaar staan om de dorst te lessen.

Schietafstand

Binnen 6 meter mag je niet op je tegenstander schieten. 

Begeleiding

Voor welk event je ook bij Paintball Emmen kiest, er is altijd professionele begeleiding bij de events aanwezig.


ZO HOUDEN WIJ PAINTBALL VEILIG EN LEUK.

Bij bedrijfsuitjes weten wij dat een groot deel van de deelnemers nog nooit Paintball heeft gespeeld en dit best spannend vindt.

Veiligheid staat bij ons boven alles. Hoe doen we dat?
Onze Indoor Arena heeft een middenlijn. Team Rood speelt aan de rechterkant van de middenlijn en Team Blauw aan de linker kant.

SPELEN MET MIDDENLIJN! 
DE MIDDENLIJN MAG JE NIET OVER.

Hierdoor wordt voorkomen dat je tegenstander achter je aankomt en iedereen door elkaar loopt. Jij weet precies waar jouw eigen team is en waar de tegenstanders zijn. Speel je dicht bij de middenlijn, dan loop je kans goed geraakt te worden. Vind je dit te heftig, dan kun je wat verder vanaf de middenlijn spelen.

Geraakt?

Je loopt met je geweer in de lucht naar de safety zone en geeft aan de scheidsrechter aan dat je geraakt bent. Na 10 seconden loop je met je handen omhoog weer het speelveld in en wanneer je een veilige plek hebt gevonden laat je je geweer zakken en je zit weer in het spel. SPELERS DIE MET HET GEWEER IN DE LUCHT LOPEN MAG NIET OP GESCHOTEN WORDEN.

Wat voel je wanneer je geraakt wordt?

Wordt je geraakt dan voelt je dat natuurlijk echt wel maar door het spelen met middenlijn wordt voorkomen dat je op korte afstand wordt geraakt en kun je zelf bepalen hoeveel risico je wilt lopen. 

 • mag het stoer zijn?
 • mag je een blauwe plek oplopen?
 • wil je een keer iets super stoers?

Dan is Indoor Paintball bij Paintball Emmen de perfecte keuze voor jullie bedrijfsuitje.

Uiteraard kunnen wij ook jullie ontvangst in onze gezellige bar verzorgen.

 • ontvangst met koffie en gebak
 • paintball of lasergame
 • na-borrelen aan onze bar
 • kaas- en worstplankje
 • pizza slices 
  In overleg samen te stellen.


 

TOCH IETSJE TE HEFTIG ALLEMAAL?

Ja dat kan natuurlijk. Wij hebben een super leuk alternatief. Lasergame met onze professionele lasergame apparatuur met red dot, in onze 1600m2 indoor arena. GEGARANDEERD SUCCES en voor iedereen goed te doen.

Wacht niet langer en boek nu je bedrijfsuitje bij Paintball Emmen! Kijk voor meer informatie en prijzen op onze website. Of je nu gaat voor de stoere optie van Indoor Paintball of het Lasergame, bij Paintball Emmen beleef je gegarandeerd een fantastisch uitje met je collega's!

We zien jullie graag bij Paintball Emmen.


Kijk voor meer info: Hét leukste en stoerste Bedrijfsuitje reserveer je bij Paintball Emmen

 

Over de schrijver
Mijn naam is Rik Westera, ik ben de drijvende kracht achter het team van Paintball Emmen. We verzorgen dagelijks super vette activiteiten. Denk aan paintball en lasergamen voor kinderen en volwassenen. In onze blogs delen we onze kennis en ervaring met jou! Heb je een vraag, mail gerust even naar info@paintballemmen.nl