Doet paintball pijn? Hier vind je het antwoord.
3 min. leestijd

Doet paintballen pijn? Hier vind je het antwoord!

🎯 Ontdek Paintball Emmen: Plezier zonder de pijn? 🎯

🌟 Doet Paintball pijn?


 • Wil je paintballen maar vraag je je af of het pijn doet? Bij Paintball Emmen zorgen we voor een onvergetelijke ervaring zonder onnodige ongemakken. Lees verder om alles te weten te komen over onze indoor paintballarena in Emmen, Drenthe, speciaal ontworpen voor fanatieke 18 plussers. 


🎯 Paintball: Meer dan een gewone activiteit
🌟 Maar doet het pijn?

 • 🌟 Laten we eerlijk zijn: wanneer je van te dichtbij wordt geraakt, kan het inderdaad even pijnlijk zijn en kun je er zelfs blauwe plekken aan overhouden. 
  🌟 Maar wees gerust, veiligheid staat bij ons voorop en duidelijke instructies worden gegeven over welke afstand gehouden moet worden om veilig op elkaar te kunnen schieten.

 • * We begrijpen dat bij paintball het juist de bedoeling is dat je de impact voelt wanneer je geraakt wordt.

 • * Daarom zorgen we ervoor dat iedereen tijdens het spel het Paintball-masker draagt, dat het hele gezicht en de ogen beschermt.

  * Bovendien raden we aan om geschikte kleding te dragen, zoals een spijkerbroek en een hoodie, om jezelf extra te beschermen.

🌟 Veiligheid staat voorop!

 • Voordat het spel begint, krijgen alle spelers duidelijke veiligheidsinstructies van onze ervaren instructeurs. We zorgen ervoor dat iedereen goed op de hoogte is van de regels en de juiste manier om het spel te spelen. Veiligheid en plezier zijn belangrijk bij Indoor Paintball Emmen!

 • Onze INDOOR ARENA beslaat maar liefst 1600 m2, wat meestal groot genoeg is om een fantastische paintball-ervaring te bieden. Bij grote groepen verdelen we de spelers in teams en organiseren we spannende toernooien. Zo staan er nooit te veel spelers tegelijkertijd op het veld, waardoor het risico op ongelukken wordt verminderd.

🌟 Verschillende spelmodi voor iedereen!

 • Onze INDOOR ARENA biedt diverse spelmodi aan, zoals teamgevechten, capture the flag en last man standing. Of je nu een beginnende paintballer bent of een ervaren speler, er is altijd een passende spel variant die bij jouw speelstijl past.

🌟 En KinderPaintball dan?

Ook hier geldt natuurlijk dat je voldoende afstand moet houden. Maar Kids Paintball is niet pijnlijk.🌟 Conclusie:

 •   Met de juiste afstand en bescherming, zoals het verplichte Paintball masker en passende kleding, kun je veilig van het spel genieten zonder je zorgen te maken over ernstige pijn.
 •   Onze indoor Arena van 1600 m2 biedt voldoende ruimte voor een super leuke en spannende paintball-ervaring, met teams en toernooien om het spel plezierig en veilig te houden.
 •   Ben jij klaar voor een onvergetelijke paintball-ervaring vol plezier en actie? Waar wacht je nog op? Reserveer
  Reserveer je Paintball of Lasergame Arrangement voor kinderen of volwassen (18+) bij Paintball Emmen. Liever even bellen: 06 83658363
  nu jouw paintball-avontuur bij Indoor Paintball Emmen en ervaar de sensatie van onze super leuke en spannende reball paintball! 🤩🎉

💬 Heb je nog vragen of twijfels? Stel ze rechtstreeks via de mail of bel ons. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een potje knallen met je vrienden! 🎯🎉

  Reviews en Hoge Waardering

In 2023 zijn er al meer dan 1250 paintballers los gegaan bij Paintball Emmen. Met een indrukwekkende beoordeling van 4,7 uit 5 sterren op basis van 170+ recensies, ben je verzekerd van een geweldige tijd. Onze arena biedt voldoende ruimte voor een veilige en spannende paintballervaring.

  Exclusief voor jullie groep!

Reserveer je Paintball bij Paintball Emmen dan is de gehele Indoor Arena exclusief voor jullie groep.

KLIK HIER en ga naar de Paintball pagina!

Lees ook:

Over de schrijver
Mijn naam is Rik Westera, ik ben de drijvende kracht achter het team van Paintball Emmen. We verzorgen dagelijks super vette activiteiten. Denk aan paintball en lasergamen voor kinderen en volwassenen. In onze blogs delen we onze kennis en ervaring met jou! Heb je een vraag, mail gerust even naar info@paintballemmen.nl