Ook zon zin in een stoer BEDRIJFSUITJE?
5 min. leestijd

Ook zo'n zin in een stoer BEDRIJFSUITJE?

 

Hét stoere Bedrijfsuitje organiseren?

Ook zo'n zin om es even lekker te knallen met je collega's en met elkaar de strijd aangaan? Met een stoere Legerjas aan in onze INDOOR ARENA kijkend door je vizier richt je met je "red-dot" op je tegenstander en......   HIT, yes raak, maar kijk uit je kunt zelf ook geraakt worden. Je waant je even in Fortnite, de beroemde online game.


Uiteraard staat er bij aankomst voor jullie koffie met gebak klaar, een shotje of soep met een broodje. Nadat de eerste trek weg is gaan jullie de INDOOR ARENA in om Lasergame of Paintball te spelen. Onze indoor arena staat voor 1600m2 game plezier en is uiteraard alleen voor jullie groep. INDOOR, bij Paintball Emmen is het altijd mooi weer!


Na de uitleg, door onze professionele instructeurs, gaan jullie de strijd met elkaar aan. We spelen zowel bij Lasergame als Paintball diverse korte games.

LASERGAME
-legerjas
-professionele lasergame gun van BattlefieldSports
-red-dot
-realtime hit-feedback

PAINTBALL
-legerjas
-professionele paintball marker/gun
-paintball masker
-spelen met Reball

Bij het paintball wordt je niet vies! We spelen n.l. met kogels zonder dat er verf in zit, dit is beter voor het milieu, we kunnen de kogels hergebruiken en de spelers en de INDOOR ARENA blijven schoon.

En na dit stoere event....... 

Naar een uurtje fanatiek paintballen of lasergame gezellig aan de bar met je, collega’s na-borrelen. Met een biertje of een wijntje in de hand ook nog even lekker snacken van onze Kaas- en Worstplank? Lekker toch? Geserveerd op een stoere houten plank is er van alles te snacken. Van een stukje jong-belegen Komijnekaas, Oude kaas of Jonge kaas geserveerd met heerlijke Honing-mosterd saus tot een toastje met Heksenkaas, een Kaas-stengel of een stuk je Paprika of Komkommer. Een stukje Grillworst, Brabantse Metworst of Salami gaat er natuurlijk ook wel in! Uiteraard kunnen wij ook een vegetarische plank verzorgen. 


Jullie hele uitje vanaf de tijdsindeling, de keuze van het event, het na-borrelen, de muziekkeuze wordt afgestemd op jullie wensen. Warme hapjes achteraf, snacks, een BBQ.

OOK EVEN KIJKEN OP DE WEBSITE bij BEDRIJFSUITJES, KLIK HIER.

Eerst es komen kijken? 

Jazeker, goed idee!

Neem gerust, geheel vrijblijvend, contact met ons op.


Bellen: 0591 745356
Mailen:  info@paintballemmen.nl  
Lees ook:

Over de schrijver
Mijn naam is Rik Westera, ik ben de drijvende kracht achter het team van Paintball Emmen. We verzorgen dagelijks super vette activiteiten. Denk aan paintball en lasergamen voor kinderen en volwassenen. In onze blogs delen we onze kennis en ervaring met jou! Heb je een vraag, mail gerust even naar info@paintballemmen.nl