11 TIPS voor het leukste en stoerste Vrijgezellenfeest
9 min. leestijd

11 TIPS voor het leukste en stoerste Vrijgezellenfeest.


11 TIPS voor het leukste en stoerste Vrijgezellenfeest.

Ga je hét vrijgezellenfeest voor jouw beste vriend/vriendin organiseren?
Het mag ook best we een stoer vrijgezellenfeest worden?

DAN IS EEN BEETJE HULP ALTIJD WELKOM TOCH?

TIPS hoe je dit stoere vrijgezellenfeest organiseert.WAAR TE BEGINNEN?

1. WIE
Maak een lijst met vrienden en familie die je wilt uitnodigen, misschien even met de toekomstige echtgenoot of echtgenote contact opnemen en de lijst doornemen zodat je zeker weet dat je niemand vergeet, dat zou erg "lullig" zijn. Verzamel de telefoonnummers/emails zodat je iedereen kunt informeren.

2. DATUM 
Plan een datum met datumprikker, hierbij de link naar deze website https://datumprikker.nl

3. BUDGET 
Stel een budget vast. Houd hierbij rekening met kosten voor bijvoorbeeld de Taxi, een Bunny-pak, dé stoere activiteit, na-borrelen met een hapjesplank, uit eten en nog even de kroeg in. Gemiddeld liggen de kosten hierbij grofweg tussen 100 en 150 euro p.p.

4. FOTO'S
Zorg ervoor dat er iemand constant foto's maakt van de dag/activiteiten zodat jullie leuke herinneringen hebben of op de trouwdag een fotoboek aan kunnen bieden. Wij maken een groepsfoto die we mailen. Een fotoboek kun je heel eenvoudig en vrij voordelig maken/samenstellen op websites als:
https://www.albelli.nl
https://www.foto.hema.nl/fotoboek-maken/


5. VERVOER De Vrijgezel ophalen? Ja met alle vrienden kunnen jullie de vrijgezel thuis overvallen, vooral wanneer het niet wordt verwacht is dit altijd leuk om de reactie op zijn/haar gezicht  te zien. Als iedereen wil drinken laat je dan vervoeren met een limo of taxibusje.

https://www.bluecab.nl/
https://www.taxidorenbos.nl/

6. BUNNY-PAK Een leuk pak regelen voor de vrijgezel die hij/zij de hele dag moet dragen. (Bij Paintball Emmen verhuren wij deze pakken.)


Dit pak kunnen jullie ook bij ons kopen zodat de vrijgezel voor de hele dag een pak heeft, dat kan dan al van de "to do lijst" af.

GA SNEL NAAR: de Prijzen voor het stoerste en leukste vrijgezellenfeest

7. VERVOERMIDDEL Je kunt de vrijgezel met een bijzondere auto op komen halen, bijvoorbeeld een limo waar jullie al inzitten, met de trekker, een bus of op de fiets...  solexen huren waarop jullie van event naar event gaan.....
https://www.limoservicedrenthe.nl/
https://www.limorental-hoogeveen.nl/8. ONTVANGST
Bij aankomst kan de geblinddoekte vrijgezel verlost worden van de blinddoek zodat hij/zij kan zien waar hij/zij. Starten met een shotje?  Slagroomtaart klaar met koffie/thee? .....

9. WELK stoer EVENT? 
De events, welk event is geschikt en op welk tijdstip van de dag kun je deze het beste doen? Super stoer en gegarandeerd heel veel lol: Paintball en Lasergame. BELANGRIJK: PLAN JULLIE UITJE VOORDAT JULLIE AAN DE DRANK GAAN!!!!!!!

10. PAINTBALL OF LASERGAME
De vrijgezel zit in de Limo, Auto of op de fiets of solex.... waar gaan we naar toe? Beginnen met iets stoers, iedereen is nog nuchter dus dat kan dan ook. Bij Paintball Emmen kunnen jullie Paintballen of Lasergame. Super leuk en stoere events om te doen waarbij je nog wel nuchter moet zijn. Bij paintball heb je een wapen in de hand en dat gaat niet samen met alcohol. 


11. NABORRELEN
Uit geknald? Na deze inspannende activiteit napraten, blauwe plekken bekijken en natuurlijk gezellig na-borrelen aan de bar met een kaas en worst plankje.


Na een uurtje na-borrelen en kletsen met z'n allen in de bus, taxi, op de fiets, of in de auto's richting het het tweede event (hebben jullie een uurtje na-geborreld dan is een buiten event aan te raden als 2e event) of het restaurant waar jullie samen gaan eten en na het eten gezellig naar de kroeg........ Wij werken ook samen met Yankee Doodlee en super leuk restaurant in Emmen.

SUPER LEUK TOCH! 

GA SNEL NAAR: de Prijzen voor het stoerste en leukste vrijgezellenfeest

 


Over de schrijver
Mijn naam is Rik Westera, ik ben de drijvende kracht achter het team van Paintball Emmen. We verzorgen dagelijks super vette activiteiten. Denk aan paintball en lasergamen voor kinderen en volwassenen. In onze blogs delen we onze kennis en ervaring met jou! Heb je een vraag, mail gerust even naar info@paintballemmen.nl