11 TIPS voor het stoerste Vrijgezellenfeest in Drenthe
5 min. leestijd

11 TIPS voor het leukste en stoerste Vrijgezellenfeest in Drenthe


11 TIPS voor het leukste en stoerste Vrijgezellenfeest.

Je beste vriend of vriendin gaat trouwen. En ja dan moet er wat georganiseerd worden. Hét vrijgezellenfeest waar we nog lang over na zullen praten. Jij mag het organiseren. Hoe regel je dit?  Waar moet je allemaal aan denken!

EEN BEETJE HULP ALTIJD WELKOM TOCH?WAAR TE BEGINNEN?

1. WIE
Maak een lijst met vrienden en familie die je wilt uitnodigen, misschien even met de toekomstige echtgenoot of echtgenote contact opnemen en de lijst doornemen zodat je zeker weet dat je niemand vergeet, dat zou erg "lullig" zijn. Denk hierbij aan naaste vrienden, familie, schoonfamilie, goede collega's of andere nauwbetrokkenen. (uiteraard van hetzelfde geslacht). Verzamel de telefoonnummers/e-mails zodat je iedereen kunt informeren.
2. DATUM 
Plan een datum. Nu was het vroeger gebruikelijk het vrijgezellenfeest een dag voor het huwelijk te organiseren. Tegenwoordig wordt het VRIJGEZELLENFEEST ongeveer een maand voor de bruiloft georganiseerd. Een bruid of bruidegom met een kater en blauwe plekken op de huwelijksdag vraagt om problemen. Voor het plannen van de datum kun je gebruik maken van datumprikker, hierbij de link naar deze website https://datumprikker.nl

3. BUDGET 
Wat is een normaal budget voor een vrijgezellenfeest en wie betaald het? Stel ten eerste een budget vast waarvan jij denkt dat dit bedrag door alle deelnemers wel te betalen is. Uiteraard hoeft de VRIJGEZEL niet te betalen en worden deze kosten verdeeld over de deelnemers. Gemiddeld liggen de kosten hierbij grofweg tussen 100 en 175 euro p.p. Houd hierbij rekening met kosten voor bijvoorbeeld de Taxi, een Bunny-pak, dé stoere activiteit, na-borrelen met een hapjesplank, uit eten en nog even de kroeg in. De prijzen van onze stoere vrijgezellenfeesten vind je hier: de Prijzen voor het stoerste en leukste vrijgezellenfeest

4. FOTO'S
Zorg ervoor dat er iemand constant foto's maakt op de dag/activiteiten, uiteraard maken wij bij Paintball Emmen altijd een leuke groepsfoto zodat jullie een leuke herinneringen hebben. Van alle verzamelde foto's zouden jullie op de trouwdag een fotoboek aan kunnen bieden. Een fotoboek kun je heel eenvoudig en vrij voordelig maken/samenstellen op websites als:
https://www.albelli.nl5. BUNNY-PAK Het is natuurlijk leuk wanneer de vrijgezel tijdens het event wat speciaals aanheeft maar ook daarna tijdens de vervolg activiteiten. Een leuk pak regelen voor de vrijgezel die hij/zij de hele dag moet dragen. (Bij Paintball Emmen verhuren en verkopen wij deze pakken.)Dit pak kunnen jullie ook bij ons kopen zodat de vrijgezel voor de hele dag een pak heeft, dat kan dan al van de "to do lijst" af. Ook zijn er speciale website voor vrijgezellenkleding, bijvoorbeeld: https://www.vrijgezellenfeest-kleding.nl/

GA SNEL NAAR: de Prijzen voor het stoerste en leukste vrijgezellenfeest

6. VERVOER Je kunt de vrijgezel gewoon met jullie auto's ophalen maar iets bijzonders kan natuurlijk ook. Bijvoorbeeld een limo waar jullie al inzitten, met de trekker, een party-bus of op de fiets...  solexen huren waarop jullie van event naar event gaan..... er zijn hier vele mogelijkheden allemaal afhankelijk van jullie budget. Wel belangrijk dit te regelen wanneer van te voren al bekend is dat er gedronken gaat worden.
https://www.limoservicedrenthe.nl/
https://www.limorental-hoogeveen.nl/
7. ONTVANGST
Leuk om de vrijgezel tijdens het vervoer te blinddoeken zodat hij/zij niet weet wat de bestemming is. Bij aankomst kan de geblinddoekte vrijgezel verlost worden van de blinddoek zodat hij/zij kan zien waar hij/zij. Starten met een shotje?  Slagroomtaart met koffie/thee? ..... even gezellig bij elkaar zitten voor het event van start gaat. Zorg er dan ook voor dat je op tijd aanwezig bent. Er staan altijd meerdere groepen op een dag in de planning, dus te laat komen zou jammer zijn en tijd kosten.

8. WELK stoer EVENT? 
De events, welk event is geschikt en op welk tijdstip van de dag kun je deze het beste doen? BELANGRIJK is: PLAN JULLIE UITJE VOORDAT JULLIE AAN DE DRANK GAAN!!!!!!!   Super stoer en je mag het best wel voelen? Dan kun je het beste voor Paintball kiezen. Bij Paintball Emmen spelen wij met kogels zonder verf, dus je wordt niet vies! Je voelt het natuurlijk wel. GEGARANDEERD VEEL LOL.  Super leuk om te doen en zonder pijn! dan is het verstandig te kiezen voor Lasergame. Wordt altijd als erg leuk ervaren!

Ga hier naar: de Prijzen voor het stoerste en leukste vrijgezellenfeest

9. PAINTBALL zonder verf?


Bij Paintball Emmen spelen jullie INDOOR met als voordeel dat het altijd goed weer is. Onze indoor arena gebruiken wij ook voor Lasergame, Arrowbattle en andere activiteiten. We willen de hal dan ook graag schoon houden. Daarom spelen wij paintball met kogels zonder verf. Je wordt dus niet vies! Je voelt het natuurlijk wel.
10. NABORRELEN
Uit geknald? Na jullie inspannende activiteit napraten, blauwe plekken bekijken en natuurlijk gezellig na-borrelen aan de bar met een kaas en worst plankje of een lekkere pizza slice.

Na een uurtje na-borrelen en kletsen met z'n allen in de bus, taxi, op de fiets, of in de auto's richting het volgende event, naar het restaurant waar jullie samen gaan eten of gezellig naar de kroeg........ 

SUPER LEUK TOCH! 

11. GA SNEL NAAR: het stoerste en leukste vrijgezellenfeest

 


Over de schrijver
Mijn naam is Rik Westera, ik ben de drijvende kracht achter het team van Paintball Emmen. We verzorgen dagelijks super vette activiteiten. Denk aan paintball en lasergamen voor kinderen en volwassenen. In onze blogs delen we onze kennis en ervaring met jou! Heb je een vraag, mail gerust even naar info@paintballemmen.nl