Indoor Paintball met reballs bij Paintball Emmen
1 min. leestijd

HOEZO IK WORD NIET VIES BIJ HET PAINTBALLEN!

Paintballen zonder dat je vies wordt?   

Bij Paintball Emmen word je niet meer vies wanneer je bij ons komt Paintballen. Hoezo? Hoe kan dat? Dat zijn dan ook vaak de vragen/opmerkingen die wij krijgen. Maar het klopt inderdaad. Bij ons speel je INDOOR Paintball met Reballs.

✔ nooit meer vies en onder de verf

✔ schone jassen

✔ schone maskers

✔ schone paintball guns

✔ schone indoor hal

✔ ZELFDE BELEVINGEén van de voordelen van paintballen met reballs is dat je nooit meer vies hoeft te zijn na het spelen. Traditionele paintballs zijn gemaakt van een mengsel van water, glycerine en pigment, wat kan leiden tot een vieze en plakkerige rommel op je kleding en huid. Dit is niet alleen onplezierig, maar kan ook moeilijk te verwijderen zijn. Bij Paintball Emmen hebben wij gekozen voor Reballs, een milieuvriendelijke manier van Paintball.Wat is een REBALL?

Een reball is een paintball kogel zonder verf. De grootte is precies hetzelfde als de kogels met verf. De reball is compleet van kunststof en breekt niet kapot en is dus her-bruikbaar. Voordelen voor de klant: je wordt niet meer vies, geen vieze maskers op, geen vieze overalls aan, schone paintball guns en een schone hal weer je in speelt. We spelen al jaren met Reballs en de ervaringen van de spelers zijn uitsluitend positief. De impact van een hit blijft natuurlijk wel hetzelfde, je blijft het voelen. Het voordeel voor Paintball Emmen? Onze apparatuur blijft langer goed, we hebben met het schoonmaken minder werk en ook voor het milieu zijn we goed bezig. Daarnaast hebben we een INDOOR ARENA die ook voor andere activiteiten kan worden gebruikt zonder dat onze gasten vies worden van resten paintball kogels. In onze indoor arena spelen wij ook Lasergame, Arrow Battle maar ook wordt onze hal regelmatig gebruikt door air-soft spelers. 

Wanneer je bij ons komt paintballen krijg je een Legerjas aan, een schoon masker en wapen. Daarnaast hebben wij als kleding advies: spijkerbroek, hoody en sportieve schoenen.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden "PAINTBALL MET REBALLS"

NEEM EEN KIJKJE OP ONZE ACTIVITEITEN PAGINA door hier te klikken!


 


Over de schrijver
Mijn naam is Rik Westera, ik ben de drijvende kracht achter het team van Paintball Emmen. We verzorgen dagelijks super vette activiteiten. Denk aan paintball en lasergamen voor kinderen en volwassenen. In onze blogs delen we onze kennis en ervaring met jou! Heb je een vraag, mail gerust even naar info@paintballemmen.nl