Paintball Drenthe - Indoor- Paintball Emmen

Paintball Drenthe

Een uitje organiseren voor een groep kinderen, vrienden, collega’s of familieleden is niet altijd even makkelijk. Zeker als je de groep een onvergetelijke dag wilt bezorgen! Gelukkig bieden wij bij Paintball Emmen in Drenthe de ideale oplossing. Bij ons kunnen zowel kinderen als volwassenen zich lekker uitleven tijdens een levensecht potje paintballen, die eindigt zonder vieze kleren maar mét een dikke glimlach op ieders gezicht.

Paintballen zonder vies te worden

Het grootste nadeel van paintballen? Dat je er smerig van kunt worden natuurlijk door de verfballetjes. Daarom spelen wij bij Paintball Emmen met speciale airsoft balletjes, de zogenoemde reballs. Dit zijn rubberen balletjes zonder verf, die bovendien hergebruikt worden. Hierdoor is deze optie niet alleen beter voor je kleren, maar ook voor het milieu.

Maar als je wilt kun je een overall aantrekken die wij voor je hebben klaar hangen. Je rent, kruipt en sluipt tenslotte wel overal onder en doorheen. Spannend tot de laatste reball!

paintball drenthe kleedkamer

Na een potje paintballen met airsoft balletjes kunnen jij en je gezelschap dus ook gewoon door naar een volgend uitstapje. Hierdoor wordt paintballen ineens een uitje die je op elk moment van de dag kunt ondernemen, én waar zelfs je nette oudtante gelukkig van wordt.

Indoor speelruimte met obstakels en ‘special effects’

Paintballen bij ons in Drenthe is geschikt voor zowel kinderen vanaf 8 jaar als voor volwassenen. De indoor speelruimte met obstakels en special effects zorgt er namelijk voor dat iedereen binnen de kortste keren enthousiast wordt over het spel.

Laat kinderen dan ook heerlijk op de baan uitrazen tijdens een kinderfeestje, neem wraak op je collega’s tijdens een bedrijfsuitje of jaag op een aanstaande bruid of bruidegom tijdens een vrijgezellenfeestje. En dat is niet het enige! Ons team organiseert complete arrangementen waardoor jij zelf nergens meer aan hoeft te denken en alleen nog maar hoeft te komen genieten.

paintball drenthe maskers

Tot snel!

Een potje paintballen sluit je vervolgens af aan onze bar met een drankje of een snack of door even op adem te komen in onze ontspanningsruimte. Uiteraard is onze indoor speelruimte goed bereikbaar en beschikken we over voldoende parkeerruimte, ook als je met een groot gezelschap komt.

Tot slot krijgen wij vaak de vraag of paintballen niet gevaarlijk zou zijn. Maar ook daar hoef je je geen zorgen over te maken bij Paintball Emmen. Jouw veiligheid staat namelijk voorop, en ons team heeft voldoende ervaring om jouw avontuur zo veilig én gezellig mogelijk te laten verlopen. Heb je nog vragen dan mag je altijd bellen of anders appen (klik op de 'Whatsapp'-knop!

Ben je al enthousiast geworden? Bekijk dan onze arrangementen en reserveer direct online. Hopelijk tot snel!

Wist je trouwens dat je bij Paintball Emmen ook kunt lasergamen en Arrow Battle kunt spelen?

Ga naar:

Interessante artikelen: