Paintball Zwolle - indoor - Paintball Emmen

Paintball Zwolle

Op zoek naar een mooie paintball-locatie in de buurt van Zwolle? Dan ligt Paintball Emmen maar een uurtje rijden en goed bereikbaar! Vanuit Zwolle is het maar 50 minuten rijden.

Speel met 100, 250 of 500 reballs bij Paintball Emmen

Steeds meer mensen brengen een bezoek aan Paintball Emmen. En dat is natuurlijk niet voor niets. Hier kun je je in twee uur volledig uitleven met 100, 250 of 500 reballs. De arrangementen die je online kunt reserveren zijn geschikt voor groepen vanaf acht personen. Volwassenen vinden het heerlijk om zo bezig te zijn!

Heb je alle reballs verbruikt? Geen nood, tegen een kleine vergoeding krijg je een nieuwe lading en kun je weer door!

Paintball zwolle reballs

Bij ieder arrangement zijn de entree, het overal, het masker met een dubbele lens, het paintball geweer en onbeperkt drijfgas inbegrepen. Zo weet je zeker dat je een middag de leukste avonturen gaat beleven met jouw gezelschap.

Kom met de kinderen langs en speel 1,5 uur of 2 uur

Staat er een kinderfeestje op de planning, een familiedag of wil je een dagje met het gezin uit niet te ver van Zwolle? In alle gevallen doet het je zeker goed om een van de arrangementen voor de kinderen te boeken.

De kinderen kunnen 1,5 uur of 2 uur spelen en ze maken onbeperkt gebruik van de airsoft ballen (reballs). Uiteraard is er een consumptie met iets lekkers inbegrepen. Want spelen maakt immers hongerig, toch? Naar welk arrangement gaat jouw voorkeur uit?

Leef je uit op het speelveld en klim in bruggen, torens, huisjes en auto’s

Of je nu zelf gaat paintballen of jouw kinderen, jong en oud kunnen zich gegarandeerd uitleven op het gigantische speelveld. Het veld is rijkelijk gedecoreerd met bruggen, torens, huisjes en auto’s en de totale oppervlakte bedraagt 1600 m2. Genoeg ruimte om te gaan ontdekken dus!

paintball zwolle rokende auto

Je speelt met rubberen balletjes

De rubberen balletjes die ook tijdens airsoft worden gebruikt zijn erg geliefd. Je voorkomt hiermee vlekken op je huid van de verf en je krijgt direct het idee dat je aan het schieten bent. Hierdoor gaat jouw hartslag in een rap tempo omhoog en krijg je een goede adrenalinekick!

Meer weten over de beschikbare arrangementen in de buurt van Zwolle? Je bekijkt ze alvast hier online of reserveer direct!

Nog vragen?

Aarzel dan niet om te bellen of te appen! Gebruik de whatsapp-knop hier op de pagina!

Lasergamen en Arrow Battle?

Wist je dat je bij Paintball Emmen ook kunt lasergamen en arrow battle kunt spelen?

Ga naar:

Ook leuke artikelen: