Paintball in Overijssel; Emmen is dichtbij!

Paintball in Overijssel; Emmen is dichtbij!

Ben je op zoek naar een leuk uitje samen met de hele familie of collega’s, dan is Indoor Paintball Emmen is goed bereikbaar uit een willekeurige plek in het mooie Overijssel. Zwolle, Raalte, Almelo en Oldenzaal liggen allemaal op een uurtje rijden van deze mooie overdekte paintball-locatie!

Paintball is fun!

Paintballen is een leuke en spannende bezigheid voor iedereen, voor jong en oud. Je bent geruime tijd druk bezig met het aanvallen en verdedigen van jouw terrein, vlag en natuurlijk jezelf. Want er wordt natuurlijk wel op je geschoten van alle kanten. Dat betekent dat je voortdurend weg moet duiken en bescherming moet zoeken.
Door de vele spelvormen die je kunt doen is er variatie genoeg en verveelt het nooit. Wordt er gespeeld met twee teams dan zul je zien dat het ene team beter is in het verdedigen of andersom. Speel je het spel ‘Last man standing’, dan is het ieder voor zich en knallen maar.

paintball overijssel-maskers

Knallen met reballs

Bij Paintball Emmen wordt er niet geschoten met de bekende verfballetjes maar met zogenaamde reballs; kleine rubber balletjes. Dit heeft een heel groot voordeel, namelijk dat én de spelers en het speelveld niet onder de verf komen te zitten. Voor he milieu is het ook beter omdat we de reballs nadien weer verzamelen, schoonmaken en weer inzetten!

We gebruiken twee diameters of beter gezegd kaliber reballs, .68 en .50. Dat zijn balletjes van respectievelijk ± 17 mm en ± 13 mm. De grotere reballs worden afgeschoten met een ‘gewone’ paintball-geweer met een druktankje. Alleen volwassenen (18+) mogen met dit soort geweren schieten.

De kleinere worden gebruikt in een echt airsoft-geweer. Met deze geweren worden de balletjes middels een veer en een zuiger weggeschoten. De airsoft-geweer is bedoeld voor kinderen.

paintball overijssel schutter achter auto

Grote speelhal, altijd goed weer in Overijssel!

Paintball Emmen is gevestigd in een voormalige fabriekshal waarin we een mooi en levensecht speelveld hebben gecreëerd. Het heeft vele obstakels, bruggen, gebouwen en nog veel meer! Je kunt je goed verstoppen en de special effects van rook en licht geven alles een nog betere beleving van het gekozen spel. Wat voor weer het ook is in Overijssel, Emmen is altijd dichtbij, dus ook voor paintball Overijssel!

De Meerdijk in Emmen is goed bereikbaar via de A37, N34 en de Rondweg zodat je er zo naar toe rijdt binnen een mum van tijd.

Napraten en uitrusten

Dat doe je in de gezellige, pas gerenoveerde kantine of liever gezegd bar waar je een hapje en een drankje kunt krijgen. Wanneer je ervoor kiest kun je ook een arrangement nemen waarbij het eten is inbegrepen.

Al helemaal enthousiast geworden?

Kun je niet wachten om je even helemaal uit te leven samen met jouw vrienden? Reserveer dan snel een plekje voor de middag of een avond. Wij zullen voor je klaar staan!

Heb je nog vragen? Bel! Appen kan ook rechtstreeks vanaf deze site; klik op de whatsapp-knop!

Lasergamen en Arrow Battle?

Wist je dat je bij Paintball Emmen ook kunt lasergamen en arrow battle kunt spelen?

Ga naar:

Ook leuke artikelen: