Paintball Friesland

Paintball Friesland

Wil je een middag of avond paintballen niet te ver van Friesland? Dan is Paintball Emmen goed bereikbaar via onder andere de A32/A28/A37 en N381. Vanuit Drachten is het maar een uurtje rijden.

1600 m2 paintball plezier bij Paintball Emmen

Staat er binnenkort een vriendenweekend op de planning, ben jij degene die het bedrijfsuitje moet organiseren? Of ga je een weekend weg met de familie en zoek je hier een leuke activiteit voor?


In alle gevallen doet het je zeker goed om een middagje weg te plannen naar Paintball Emmen, niet ver van Friesland. Hier kun je je uitleven op maar liefst 1600 m2 en in de hal beleven zowel jong als oud de tijd van hun leven.


paintball friesland volwassenen

Een potje paintballen voor volwassenen

Ga je een dagje weg met alleen volwassenen en zijn er geen kinderen aanwezig in de groep? In dat geval mag het natuurlijk net wat ruiger. Je speelt in een schone hal en je kunt ervoor kiezen om ‘special effects’ zoals licht en rook toe te voegen aan de ruimte. Zo weet je zeker dat je bloed nog sneller gaat stromen!


paintball friesland geweer masker

Een potje paintballen voor kinderen

Ga je binnenkort met jouw zoon of dochter weg voor een kinderfeestje of bestaat de familie uit jonge kinderen? In dat geval kan het speciale arrangement voor kinderen een prettige uitkomst bieden.


Je mag als ouder of begeleider de zaal in, maar je kunt er ook voor kiezen om te genieten van een drankje in het restaurant. Uiteraard kun je ook terecht voor lekkere snacks na afloop voor de hele groep.

Speel een potje airsoft in Emmen

Er wordt gebruik gemaakt van rubberen ballen zogenoemde reballs, waardoor het paintballen airsoft wordt. Je hebt de keuze om 1,5 uur of 2 uur te spelen en bij de arrangementen is een consumptie met wat lekkers inbegrepen.


Naar wat voor arrangement gaat jouw voorkeur uit? Bekijk alle mogelijkheden online en reserveer in slechts een paar minuten. Wellicht ga jij binnenkort vanuit Friesland ook een keer strijden in Emmen!

Lasergamen en Arrow Battle?

Wist je dat je bij Paintball Emmen ook kunt lasergamen en arrow battle kunt spelen?

Nog vragen?

Aarzel dan niet om te bellen of te appen! Gebruik de whatsapp-knop hier op de pagina!

Ga naar:

Ook leuke artikelen: