Paintball Flevoland - indoor - Paintball Emmen

Paintball Flevoland

Ben je op zoek naar een leuke, onvergetelijke dag vol spanning en avontuur in de omgeving van Flevoland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wat voor weer het ook is, deze stoere paintball activiteit gaat altijd door!

Over Paintball Emmen

Het bedrijf bevindt zich op een unieke locatie in zuid-oost Drenthe en goed bereikbaar vanuit Flevoland. Wij zijn namelijk gevestigd in een oude machinefabriek van ruim 1600 m2 groot, een uitstekende locatie voor het spelen van paintball.

De hal is helemaal omgebouwd naar een prachtig speelveld met allerlei obstakels en attributen die het spel nóg leuker maken. Denk hierbij aan torens, huizen, bruggen en auto's. Door gebruik te maken van licht, geluid en special effects is het spel een hele belevenis die je nog lang bij blijft!

Wat houdt het spel precies in?

Paintball en airsoft zijn uitdagende spellen waarbij je op elkaar schiet met balletjes. Je speelt het spel op deze locatie met reballs. Dit zijn kleine balletjes van rubber. Het voordeel van reballs is dat het speelveld schoon blijft. Volwassenen spelen met aangepaste paintball-geweren en kinderen met echte airsoft-geweren.


paintball flevoland hal


Een ander groot voordeel is dat je na het spelen van het spel je direct door kunt naar een andere activiteit omdat je geen vieze kleren krijgt.

Op deze locatie kun je verschillende spellen spelen. Het meest bekende en gespeelde spel is Free-For-All. Tijdens dit spel speel je twee teams tegen elkaar. Het is ook mogelijk om Capture the flag te spelen. Dan probeer je de vlag van de tegenstander te veroveren.

Verschillende arrangementen voor jong en oud

Of je nou met vrienden voor een vrijgezellen feest komt, met kinderen voor een partijtje óf met collega’s voor een bedrijfsuitje. Er is van alles mogelijk. Je kunt ook gezellig blijven eten. Zo kunnen kinderen Voor € 5 per persoon genieten van patat, een snack en een drankje naar keuze!

Contact en reserveren

Je reserveert eenvoudig je plek via de website. Hier geef je aan wat jouw wensen zijn en met hoeveel personen je komt. Na de reservering krijg je een bevestiging met de benodigde gegevens.

Op de contactpagina zie je precies waar je ons kunt vinden. Er is voldoende parkeergelegenheid.


Dus, ben je op zoek naar een fantastisch bedrijfsuitje, kinderfeestje, vrijgezellenfeest óf uitje met familie of vrienden en maar een uurtje rijden van Flevoland? Bij ons ben je op de juiste plek voor een onvergetelijke ervaring!


Heb je nog vragen? Bel! Appen kan ook rechtstreeks vanaf deze site; klik op de whatsapp-knop!


Wist je dat je bij Paintball Emmen ook kunt lasergamen en arrow battle kunt spelen?

Ga naar:

Ook leuke artikelen: