Lasergamen Zwolle

Lasergamen Zwolle

Op zoek naar een mooie Lasergame-locatie in de buurt van Zwolle? Dan ligt Paintball Emmen maar een uurtje rijden en goed bereikbaar! Vanuit Zwolle is het maar een uurtje rijden.

Speel lasergame bij Paintball Emmen

Steeds meer mensen brengen een bezoek aan Paintball Emmen. En dat is natuurlijk niet voor niets. De arrangementen die je online kunt reserveren zijn geschikt voor groepen vanaf acht personen.
Bij ieder arrangement zijn de entree en het laser-geweer inbegrepen. Zo weet je zeker dat je een middag de leukste avonturen gaat beleven met jouw gezelschap.

lasergame-zwolle-kinderfeestje

Kom met de kinderen langs en speel 1 uur of 1,5 uur

Staat er een kinderfeestje op de planning, een familie-uitje of wil je een dagje met het gezin uit niet te ver van Zwolle? In alle gevallen doet het je zeker goed om een van de arrangementen voor de kinderen te boeken.
De kinderen kunnen 1 uur of 1,5 uur spelen en ze maken onbeperkt gebruik van het lasergame-geweer. Uiteraard is er een consumptie met iets lekkers inbegrepen. Want spelen maakt immers hongerig, toch? Naar welk arrangement gaat jouw voorkeur uit?

Leef je uit op het speelveld en klim in bruggen, torens, huisjes en auto’s

Of je nu zelf gaat lasergamen of jouw kinderen, jong en oud kunnen zich gegarandeerd uitleven op het gigantische speelveld. Het veld is rijkelijk gedecoreerd met bruggen, torens, huisjes en auto’s en de totale oppervlakte bedraagt 1600 m2. Genoeg ruimte om te gaan ontdekken dus!

lasergame-zwolle-arena

Je speelt met onschuldige infraroodstralen

Je krijgt een laser-geweer waarmee je op de tegenstander ‘schiet’ met infraroodstralen, dus niet met gevaarlijke laserstralen. De tegenstander – en jijzelf natuurlijk ook – heeft een vest of ander kledingstuk aan die de infraroodstralen registreert. Je krijgt direct een seintje dat je raak hebt geschoten of zelf bent geraakt.
Een centrale computer houdt tijdens het spel de score bij van iedereen en bepaalt de uiteindelijke winnaar. Wat trouwens ook afhankelijk is van het gekozen speltype.
Meer weten over de beschikbare arrangementen in de buurt van Zwolle?

Meer informatie?

Lees de volgende artikelen of neem contact op met ons als je vragen hebt of wilt reserveren.

Ga naar:

Interessante artikelen:

Bij Paintball Emmen ook: