Lasergamen Meppel - ook bij Paintball Emmen

Lasergamen Meppel

Lasergame in buurt Meppel kan bij Paintball Emmen! De overdekte arena ligt op maar 35 minuutjes rijden van Meppel en is heel goed bereikbaar.

Bedrijfsuitje of kinderfeestje

Of je nu een kinderfeestje wil organiseren of een bedrijfsuitje, met lasergamen kun je je echt helemaal uitleven en het is nog spannend ook! Het is een keer iets anders dan naar het zwembad met vriendjes en vriendinnetjes of naar de ‘wok’ met de collega’s.

Wat is er nu leuker dan samen intensief bezig te zijn? Het is toch spannend en leuk om te weten wie de beste schutter blijkt te zijn of welk team de vlag heeft veroverd? Dat moet je wel samen doen en daarom is samenwerken ook belangrijk bij dit type spel. Je zult vooraf de tactiek moeten bespreken en afspraken maken.

Arrangementen

Bij Paintball Emmen kun je verschillende arrangementen boeken voor groepen van minimaal 8 personen. Heb je speciale wensen, dan kun je altijd overleggen met ons.

laser-gamen-meppel-arena-autoWeer of geen weer!

Je kunt altijd bij ons lasergamen, onafhankelijk van het weer! Of het nu regent of heel koud is buiten, de arena van Paintball Emmen is in een voormalige fabriekshal gebouwd dus altijd droog. Het grote speelveld van 1600 vierkante meter is helemaal volgebouwd met obstakels, gebouwen, bruggen enzovoort. Speciale effecten van licht, geluid en rook maken het spel nog spannender wat de adrenaline alleen maar harder doet stromen!
De speciale effecten kunnen ook – deels - worden uitgeschakeld mochten de kinderen of sommige volwassenen het niet zo prettig vinden.

Ongevaarlijke ‘laserstralen’

Lasergamen doe je niet met echte laserstralen maar met onschuldige infraroodsignalen. Vergelijk het maar met de afstandsbediening van de tv. Net als de tv heeft iedere speler een ontvangertje bij zich die het signaal opvangt wanneer er raak geschoten wordt. De speler krijgt dan een seintje dat hij/zij is ‘geraakt’ en de schutter krijgt ook een signaal dat er raak geschoten is. Alle schoten worden geregistreerd door een computer die precies bijhoudt wie op wie heeft geschoten en bepaalt de uiteindelijke winnaar.

De instructeur legt alles vooraf duidelijk uit en zorgt ervoor dat iedereen zich aan de regels houdt. Doet een speler dat niet, dan kan de instructeur de speler uit de arena halen.

laser-gamen-meppel-spelers

Kom dus naar Paintball Emmen voor lasergamen!

Reserveer direct een avond of middag voor het kinderfeestje, familie-uitje of bedrijfsfeestje. Het kan allemaal bij Paintball Emmen!

Ga naar:

Interessante artikelen:

Bij Paintball Emmen ook: