Lasergamen in Drenthe

Lasergamen in Drenthe

Ben je op zoek naar een schitterende locatie in Drenthe om te kunnen lasergamen? Lasergamen Drenthe doe je bij Paintball Emmen! Bij ons kun je niet alleen paintball spelen maar ook een partijtje laser-game. We hebben een mooie overdekte arena waar je echt moeite moet doen om elkaar te raken.

Lasergamen Drenthe in Emmen

Wat is er nu leuker dan met elkaar te lasergamen zonder dat je last hebt van het slechte weer én daarna even uit te blazen in onze gezellige kantine onder het genot van een drankje en een hapje? Bij Paintball Emmen is het allemaal mogelijk; ook arrangementen inclusief eten en drinken voor bijvoorbeeld een kinderfeestje of een uitje met de collega’s.
Bij het lasergame gebruik je speciale wapens die een laserstraal afvuren. Deze laserstraal is volkomen onschuldig zolang men niet recht in de straal kijkt. Je mag een tegenstander dan ook niet recht in de ogen schijnen.

Elke speler heeft een speciaal vest aan die registreren of je wordt geraakt door een laserstraal en door wie. De schutter zelf krijgt op zijn wapen te zien of het doel is geraakt of niet. Ook de totaalscore en de tijd wordt weergegeven op het wapen wat je krijgt.

lasergame-drenthe-shooter

Goed te bereiken

Paintball Emmen is makkelijk te bereiken via de N34 of A37 en ligt vlakbij het stadion van FC Emmen aan de Meerdijk. We hebben genoeg parkeerruimte dus ook met een grote groep ben je welkom! Omdat je zo er naartoe rijdt, is het maximaal een klein uurtje rijden vanuit de kop van Drenthe dus je bent en heb je een middag of avond waar je nog lang over zult praten.

Meer informatie of direct reserveren!

Neem even contact op met ons als je nog vragen hebt of speciale wensen. We denken altijd met je mee om er voor te zorgen dat iedereen zich vermaakt. Kijk voor alle informatie op de lasergame-pagina!

Tot snel!

Een potje lasergamen sluit je af aan onze bar met een drankje of een snack of door even op adem te komen in onze ontspanningsruimte.
Tot slot krijgen wij vaak de vraag of lasergamen niet gevaarlijk zou zijn. Maar ook daar hoef je je geen zorgen over te maken bij Paintball Emmen. Jouw veiligheid staat namelijk voorop, en ons team heeft voldoende ervaring om jouw avontuur zo veilig én gezellig mogelijk te laten verlopen. Heb je nog vragen dan mag je altijd bellen of anders appen (klik op de ‘Whatsapp’-knop!).
Ben je al enthousiast geworden? Bekijk dan onze arrangementen en reserveer direct online. Hopelijk tot snel!

Ga naar:

Interessante artikelen:

Bij Paintball Emmen ook: