Lasergamen Assen - ook bij Paintball Emmen

Lasergamen Assen

Lasergame spelen in de buurt van Assen? Dan ga je naar Paintball Emmen voor een leuke spannende middag of avond met je vrienden of collega’s. Of voor een kinderfeestje! Hoe leuk is het voor de kinderen om lekker samen bezig te zijn. Lasergamen Assen? Het kan allemaal bij Paintball Emmen.

Het is maar 40 minuutjes rijden van Assen naar de Meerdijk in Emmen en er is voldoende parkeergelegenheid bij de hal.

Indoor lasergame

Paintball Emmen is gevestigd in een voormalige fabriekshal aan de Meerdijk in Emmen, vlakbij het stadion van FC Emmen. Je kunt dus altijd lasergamen, weer of geen weer want het is lekker binnen waardoor het weer geen roet geen spelbreker kan worden.

lasergamen-assen-arena

Mooie hal

De hal is leuk en speels ingericht en toch levensecht met allerlei obstakels, bruggen, gebouwen enzovoort. Je kunt overal wel een schuilplaats vinden om even op adem te komen want lasergamen kan vermoeiend zijn. Indien gewenst worden ook de ‘special effects’ in werking gezet om nog meer sfeer te creëren.

Voor volwassenen (18+) natuurlijk een must maar voor kleinere kinderen misschien wat minder. Daarom wordt dit ook altijd in overleg gedaan met de begeleiders.

Lasergamen is niet gevaarlijk

We noemen het lasergamen maar we gebruiken geen laserstralen zoals je zou verwachten maar onschadelijke infraroodsignalen vergelijkbaar met die van een afstandsbediening. Voor het effect kan wel een lichtpuls worden gegeven op het moment dat de trekker wordt overgehaald en een geluid geproduceerd. Het doel (tegenstander) heeft ontvangertjes die registreren of het schot raak was. Meer gebeurt er niet wanneer je ‘schiet’. Wel worden alle schoten door een centrale computer geregistreerd, ook of het raak was of niet. Zodoende kan een winnaar worden bepaald wat echter ook afhankelijk is van het gekozen spel.

Arrangementen

Er zijn verschillende arrangementen te boeken waarbij men kan kiezen. Het is mogelijk het lasergamen te combineren met een hapje en een drankje in de kantine/bar. Deze is onlangs geheel opnieuw ingericht zodat men er gezellig kan na-borrelen of pauzeren.
Neem gewoon even contact op met ons om de wensen te bespreken; we kunnen veel regelen!

Kinderfeestje?

Vooral kinderen vinden het reuze spannend om een potje te lasergamen. Ze kunnen zich helemaal uitleven in de spannende spelvormen die we ze kunnen laten spelen. Ze kunnen gewoon in hun eigen kleren spelen die trouwens wel vuil moeten mogen worden. De kids rennen en vliegen tenslotte de hele hal door en kruipen overal in en door om maar niet te worden geraakt of om het beste plekje te kunnen vinden.

lasergame-assen-kinderfeestje

De kinderen hebben verder geen beschermende kleding of iets dergelijks nodig zoals bij paintballen wel het geval is. Ze moeten zich natuurlijk wel houden aan de spelregels. We leggen ze dit allemaal goed uit voordat we beginnen want de veiligheid van de kinderen gaat boven alles (net boven het spelplezier!).

Feest voor volwassenen

Net als kinderen, vinden volwassenen het net zo leuk, zo niet leuker, om op deze manier met elkaar bezig te zijn. Er zijn spannende spelvarianten te spelen waarbij verschillende doelen behaalt moeten worden. Vooral ‘Last man standing’ is altijd spannend; wie blijft er als laatste over en is de winnaar?

Reserveer direct

Zin in een spannende middag of een avondje Lasergamen Assen? Reserveer direct en verheug je op het samen gezellig bezig zijn bij Paintball Emmen.
Je kunt natuurlijk ook paintballen bij ons als jou dat leuker lijkt om te doen of waarom niet allebei! Gewoon reserveren en tot ziens bij Paintball Emmen!

Ga naar:

Interessante artikelen:

Bij Paintball Emmen ook: