11 tips voor het organiseren van jullie stoere bedrijfsuitje
7 min. leestijd

11 tips voor het organiseren van jullie stoere bedrijfsuitje

11 tips voor het organiseren van jullie stoere bedrijfsuitje


Ook zo'n zin in een "super stoer" bedrijfsuitje, teamuitje?

De strijd aangaan met je teamleden, collega's en je chef?


Lees hier onze tips voor jullie stoere bedrijfsuitje. 

1. WHATS APP,
Gebruik whats-app, maak een uitjes groep aan. Meld hierin dat jij voor je jouw collega's het Stoere Bedrijfsuitje gaat organiseren en dat je iedereen op de hoogte houdt van de vorderingen. Geef ook een reden aan om het uitje te organiseren, bijvoorbeeld: het wordt weer hoog tijd....., het jaarlijkse uitstapje, jubileum...Controleer of je iedereen in je groep hebt, het zou erg vervelend zijn wanneer mensen worden vergeten.

2. DIRECT NA HET WERK
Om te voorkomen dat er eerst nog weer mensen naar huis moeten wordt er vaak gekozen om direct na het werk met z'n allen te vertrekken naar de locatie van hét Stoere Bedrijfsuitje. Boek bijvoorbeeld voordat jullie team-activiteit start Koffie met gebak of soep met een broodje.... zo starten jullie nooit op een lege maag en plan de middag of avond niet "te vol", tot slot; geef het tijdstip van starten aan en ook tot hoe laat het event duurt.3. GOED WEER!
Kies een event locatie waar jullie GEGARANDEERD zijn van goed weer,  indoor dus! en dat is bij Paintball Emmen!4. STEL ALTIJD VOORAF JE BUDGET VAST
Probeer natuurlijk ook altijd een bijdrage van je werkgever los te peuteren en stel dan de eigen bijdrage p.p. vast zodat je weet wat er te besteden is. De event organisator kan dan een aanbieding maken op basis van jullie budget.

5. DATUM PRIKKER
Stuur de datum prikker naar je team/collega's om samen met je collega’s een datum vast te kunnen stellen voor jullie teamuitje/bedrijfsuitje. Kijk op: https://www.datumprikker.nl/


6. OPTIE

Neem optie op 1 of 2 dagen zodat jullie dit in de datumprikker kunnen opnemen en maak een afspraak en ga even kijken op de event locatie en laat je overtuigen om teleurstellingen te voorkomen.

7. DEFINITIEVE DATUM
Bespreek/reserveer uiteindelijk de definitieve datum, vraag altijd om een bevestiging van je reservering per mail en informeer naar de betalingsvoorwaarden en ook de annuleringsvoorwaarden.

8. AANWEZIG en STARTEN
Geef aan je collega's of team aan wanneer iedereen aanwezig moet zijn op de locatie en plan hierbij wat extra tijd in zodat de laatkomers nog wel op tijd zijn voor de start van jullie event, ook altijd eindtijd vermelden.

9. WAT IS STOER en LEUK maar ook voor iedereen goed te doen?  
STOER is leuk natuurlijk maar moet ook voor iedereen goed te doen zijn. Het mag niet zo zijn dat er mensen aan de kant staan omdat ze het te heftig vinden. Wat is stoer, leuk en voor iedereen goed te doen?  Dan is het advies 100% LASERGAME. Super leuk om te doen, veel lol maar ook heel leuk voor de fanatieke gamers en ook gewoon stoer. "wist niet dat het zo leuk zou zijn" is een vaak gehoorde reactie.

Een tikkeltje stoerder mag natuurlijk ook, dan gaan is Paintballen aan te raden. Erg leuk om te doen. Maar je voelt het natuurlijk wel!10. ACHTERAF
Aan de Bar, gezellig na kletsen en lachen over jullie Stoere avontuur Lasergame of Paintball, onder het genot van een hapje en een drankje. Een borreluurtje met bijvoorbeeld een kaas- en worstplankje of diverse andere kleine hapjes of een snack....... en gezellige muziek natuurlijk.11. AANTAL DEELNEMERS
Geef altijd ruim van te voren het aantal definitieve deelnemers door zodat de event organisator hiermee rekening kan houden in de voorbereiding en er geen onnodige kosten worden gemaakt.

Organiseer samen met Paintball Emmen jullie stoere Bedrijfsuitje!

Kijk verder op: https://paintballemmen.nl/bedrijfsuitjes/

Bel gerust om eerst even te komen kijken of jullie uitje telefonisch met ons door te nemen 0591 745 356

Over de schrijver
Mijn naam is Rik Westera, ik ben de drijvende kracht achter het team van Paintball Emmen. We verzorgen dagelijks super vette activiteiten. Denk aan paintball en lasergamen voor kinderen en volwassenen. In onze blogs delen we onze kennis en ervaring met jou! Heb je een vraag, mail gerust even naar info@paintballemmen.nl