Indoor Activiteiten in Drenthe - Paintball Emmen - altijd leuk!

Indoor Activiteiten in Drenthe

Ben je op zoek naar een indoor activiteit in Drenthe? Wat kun je in Drenthe doen behalve genieten van de bossen, heide en andere bezienswaardigheden. En wat doe je als het weer niet is wat je had verwacht en je wilt toch even lekker bezig zijn? Dan zoek je een ‘indoor activiteit’ op. Heb je wel eens aan paintballen, lasergamen of arrow-battle gedacht?

Indoor activiteit paintball

Paintball speel je niet alleen buiten maar kun je ook binnen doen in speciaal ingerichte ruimten zoals bij Paintball Emmen, vlak bij het stadion van FC Emmen aan de Meerdijk. Wij verzorgen zowel kinderpaintball als volwassenen paintball

Bij Paintball Emmen gebruiken we geen echte verfballetjes maar zogenoemde reballs, kleine kunststofballetjes die hergebruikt kunnen worden. Je kunt dus in je eigen kleren spelen al wordt wel aangeraden niet je nieuwste broek aan te trekken. Het kan er namelijk wild aan toe gaan wanneer je probeert de tegenstander te ontwijken. Als je wilt kun je van ons een overall krijgen zodat je zeker bent van het feit dat je niet vies wordt.

Zie ook: Doet paintballen pijn? 

Indoor Activiteiten Drenthe & Paintball

Indoor activiteit lasergame

Net als paintball wordt lasergamen in onze arena gespeeld. Maar dan met laserwapens. Deze ‘schieten’ onschuldige infrarode stralen af die door de speciale ontvanger van de tegenstander wordt gedetecteerd. Als je tenminste goed mikt, anders gebeurt er niets en heb je munitie verspild.

Bij het lasergamen zijn, net als bij paintballen, verschillende spelvormen te kiezen. Zodoende heb je altijd een spelvorm die je leuk vindt.

Indoor Activiteiten Drenthe & Lasergamen

Indoor activiteit arrow-battle

‘Strijd met pijlen’ is de letterlijke vertaling van arrow batlle. In dit geval worden de pijlen afgeschoten met een speciale boog. Bij dit spel sta je tegenover elkaar in een afgebakende arena en probeer je de tegenstander te raken met de speciale pijlen. Deze pijlen hebben een zachte bal als punt dus kun je elkaar geen pijn doen.

Zie ook: Arrow Battle

Indoor activiteit Drenthe en Arrow Battle

Indoor arena

Alles bij Paintball Emmen gebeurt in een overdekte arena van 1600 vierkante meter met echte gebouwen, bruggen en andere obstakels. Je kunt door kleine tunneltjes kruipen of je even achter een van de vele obstakels verschuilen. De gebouwen hebben meerdere verdiepingen en zijn op sommige punten met elkaar verbonden door bruggen. En dat alles dus overdekt in een voormalige machinefabriek waar we ook een gezellige kantine hebben om tussendoor (en achteraf) even bij te komen. Kortom, een echte indoor activiteit in Drenthe.

indoor-activiteiten-drenthe-arena

Instructies indoor activiteit Drenthe

Voordat je begint met een spel krijg je eerst een uitleg over het spel én de regels waar je je aan moet houden. Dit alles legt een instructeur je uit en deze zal ook tijdens het spel alles in de gaten houden. Je moet altijd de aanwijzingen van de instructeur opvolgen al was het alleen maar voor je eigen veiligheid.

Al een keuze gemaakt voor dé indoor activiteit in Drenthe?

Wil je paintballen, lasergamen of arrow-battle spelen? Maak dan nu online een afspraak of bel ons als je nog vragen hebt over het een of ander. Je kunt ook de whatsapp-knop gebruiken hier op de pagina.

Direct reserveren

Gerelateerde informatie

Heb je deze artikelen al gelezen: