Na het Paintball - Lasergame Pizza eten bij Paintball Emmen 
2 min. leestijd

Pizza eten bij Paintball Emmen

NIEUWS  jan 2023

Pizza eten bij Paintball Emmen

Onze PIZZA bakker  

Pizzeria Emmen of Paintball Emmen?

Hoe zit dat? Je zou bijna denken Pizzeria Emmen, dé nieuwe pizzeria in Emmen. Nou dat is vrij eenvoudig. Na één van de stoere events bijvoorbeeld Paintball, Lasergame, Arrow Battle of Buks Battle nagenieten aan onze bar met een hapje en een drankje. 

✔ Pizza slice

✔ Pizza klein 22 cm

✔ Pizza groot 29 cm

✔ Piccolo

Per 1 januari zijn wij de samenwerking aangegaan met Donna Italia en maken wij gebruik van hun producten. 

Hoe leuk is dat om samen met je vrienden, collega’s of familie na alle inspanningen nog even na te zitten onder het genot van een drankje en een over heerlijke Pizza van Donna Italia.

De steenoven is inmiddels geplaatst.

Met deze steenoven kunnen wij snel de authentieke handgemaakte Italiaanse Pizza’s voor jullie groep bereiden. De keuze? Wij starten met de Pizza Margherita, de Pizza Pepperoni en de Piccolo.

Wat dacht je van een heerlijke   Pizza Margherita   


Of een   Pizza Pepperoni   


Of de   Piccolo   Een authentieke Italiaanse pizza, maar dan in het formaat van een pizzapunt. De ovale piccolo is perfect voor de lekkere trek, met de kwaliteit van een authentiek bereidde pizza. De piccolo bestaat uit Italiaans mimosa deeg, 100% fior di latte mozzarella en authentieke Italiaanse tomatensaus. De piccolo is 17 bij 14 centimeter.

Uiteraard zijn de pizza’s ook in slices te verkrijgen.

Reserveer jouw super stoere uitje nu met Pizza.
 

  ONZE EERSTE PIZZA AANBIEDING   

DEZE DEAL WIL JE NIET MISSEN!

Voor de kinderfeestjes Lasergame en Paintball hebben wij al een leuk “tijdelijke” actie. Ontvangst natuurlijk aan onze stamtafel met chips en ranja, daarna een uur Lasergame of Paintballen en na alle inspanningen gezellig weer aan onze stamtafel om Pizza te eten met je vrienden/vriendinnen met natuurlijk ranja. Wil je meer weten over deze actie? Gewoon hier even klikken!

DEAL KINDERFEESTJE PAINTBALL met PIZZA eten

DEAL KINDERFEESTJE LASERGAME met PIZZA eten


Bij de andere activiteiten kun je tijdens het reserveren super eenvoudig jullie pizza keuze toevoegen.


Ga hier naar onze website.


Over de schrijver
Mijn naam is Rik Westera, ik ben de drijvende kracht achter het team van Paintball Emmen. We verzorgen dagelijks super vette activiteiten. Denk aan paintball en lasergamen voor kinderen en volwassenen. In onze blogs delen we onze kennis en ervaring met jou! Heb je een vraag, mail gerust even naar info@paintballemmen.nl