Speel Arrow Battle Groningen bij Paintball Emmen

Arrow Battle Groningen

Wil je een keer met een pijl en boog spelen in Groningen? Speel dan Arrow Battle Groningen en kom naar Paintball Emmen op maar een uurtje rijden van de stad Groningen. Bij Paintball Emmen kun je naast Arrow Battle ook paintball spelen (kinderen/volwassenen) en lasergamen!

Wat is Arrow Battle?

De strijd aangaan met pijl (en boog): Arrow Battle, dat is het! Dat doe je dan tegen een ander team in onze ‘indoor game arena’, dus overdekt, met elk 4 tot 6 spelers. Je krijgt een boog en één pijl in de hand en schieten maar! Natuurlijk geen pijl met een punt maar een pijl die is voorzien van een zachte schuimen bal, de foam-top. Dit is geen opzetstuk of zo maar vormt een geheel met pijl en is dus veilig.

Is Arrow Battle veilig?

Arrow Battle Groningen is een veilig spel voor bijna alle leeftijden maar je voelt het wel wanneer je wordt geraakt. Wij houden echter een minimum leeftijd aan van 14 jaar aan om te kunnen deelnemen. Je draagt altijd een gelaatsmasker om het gezicht te beschermen.

Het is maar een spel

Net als de andere activiteiten die je bij Paintball Emmen kunt doen is het spel maar wel een serieus spel waarbij je goed moet opletten. Je moet namelijk zoveel mogelijk doelen en spelers van het andere team proberen te raken die in het andere speelvlak staan. Maar omdat je steeds maar één pijl in de hand mag hebben, moet je pijlen zoeken die zijn afgeschoten.
Je bent dus bijna wel verplicht om in beweging te blijven en dan kun je natuurlijk ook zelf worden geraakt. Na 10 minuten wordt de strijd gestaakt en de balans opgemaakt; welk team heeft de meeste punten behaald. Daarna start de volgende ronde.

Kom naar Paintball Emmen voor Arrow Battle

Paintball Emmen is dus niet alleen voor paintball en lasergamen maar ook voor het stoere arrow battle. Heerlijk even samen met vrienden, collega’s of familie je er tussenuit vanuit Groningen voor een spannend spel.

Reserveer snel of neem contact op met Paintball Emmen om een afspraak te maken. Directe vragen kun je ook stellen via WhatsApp door op de knop te klikken!

Ga naar:

Of kies een andere spannende activiteit