Arrow Battle in Friesland? - Kom naar Paintball Emmen

Arrow Battle Friesland

Even stoer er tussenuit in Friesland en ‘schieten’ op een collega? Dat kan door Arrow Battle te spelen bij Paintball Emmen op maar een uurtje rijden van Drachten en Heerenveen. Via de N381 uit Drachten of de A32/A28 vanuit Heerenveen, ben je er zo!

Arrow Battle: wat is het?

Arrow Battle in Drenthe bij Paintball Emmen speel je met een speciale pijl en boog. Het gaat hierom de speciale pijlen zonder punt! Ze zijn namelijk voorzien van een zachte schuimrubberen bal voorop de pijl, de zogenoemde ‘foam-top’. Deze foam-top zit vast op de pijlen en vorm één geheel met de pijl, het zijn dus geen opzetstukken die eraf kunnen gaan.

Arrow Battle: is het veilig?

Zo lang jij je masker ophoudt is het veilig maar niet ongevoelig. Je voelt het namelijk wel wanneer je wordt geraakt met een arrow battle pijl.

Het is een strijd tussen twee teams

Arrow Battle speel je met twee teams die elk uit 4 tot 6 personen bestaat. De teams staan tegenover elkaar in een eigen speelvlak en proberen speciale doelen én de tegenstander te raken.


Het is een spelletje maar wel een spannend en stoer spelletje! Spannend omdat je natuurlijk ook zelf kunt worden geraakt en om het feit dat je telkens maar één pijl mag vasthouden. Je moet dus telkens jouw volgende pijl zoeken want het zijn de pijlen die het andere team op jullie afschiet.


Elke speelronde duurt 10 minuten en het team wat de meeste punten heeft gescoord heeft natuurlijk die ronde gewonnen.

arrow-batte-friesland-masker-pijlen

Kom naar Paintball Emmen voor Arrow Battle

Arrow Battle (Friesland) spelen samen met collega’s, vrienden of familie kan bij Paintball Emmen waar je ook kunt paintballen en lasergamen. Wat is er nu gezelliger dan samen een spel spelen waarbij je ook nog eens in beweging bent en het altijd weer lachen is door de gekke capriolen die je moet maken.


Reserveer snel of neem contact op met Paintball Emmen om een afspraak te maken. Directe vragen kun je ook stellen via WhatsApp door op de knop te klikken!

Ga naar:

Of kies een andere spannende activiteit