Lasergamen als bedrijfsuitje | Paintball Emmen
Bedrijfsuitje lasergamen

Lasergamen als bedrijfsuitje

Kom lasergamen inclusief compleet verzorgd arrangement (eten en drinken)

Versla je collega's in onze lasergame arena

Een stoere activiteit als bedrijfsuitje? Dan zit je bij Paintball Emmen helemaal op de juiste plek. We nodigen je uit om te komen lasergamen!

Je tegenstander verslaan met een lasergun

Tijdens het lasergamen ga je gewapend met een lasergun de hal in. Doel is om je tegenstanders te raken door te schieten met je lasergun. Op je lasergame geweer kun je zien hoe veel mensen je geraakt hebt, hoeveel levens je nog hebt en hoe lang het spel nog duurt. In het veld zijn verschillende spellen mogelijk. 

Lasergamen is niet gevaarlijk en doet niet zeer! Op de lasergame-gun kun je precies zien hoeveel treffers je hebt, hoeveel levens je nog hebt en hoe lang de game nog duurt. Op elke gun zit een vizier/scope met red-dot. Je kunt tot wel 100 meter ver schieten met onze guns.

Samenstellen van de teams

We starten rustig. Jullie worden ontvangen in onze gezellige bar met koffie, thee en een heerlijke Drentse koek. Wanneer jullie er helemaal klaar voor zijn gaan we naar de safety room van onze game arena.

Hier stellen we de teams samen. Eerst even uitvechten of je bij collega A of B in het team terecht komt. Daarna krijg je uitleg over de apparatuur.

En dan gaan we van start.

Het is tijd om te gamen.

Ga de strijd aan met je collega's in onze 1600 m2 game arena. Onze arena heeft maar liefst 2 verdiepingen waardoor het spel nog gaver wordt. Maar er is meer: licht effecten, rookmachines en prachtige obstakels om je achter te verschuilen maken de ervaring levensecht.

Ben je uitgespeeld?

Fanatiek gamen maakt hongerig en dorstig. Tijd om onder het genot van een hapje en gezellig na te kletsen.  

Wij streven naar een leuk, actief en gezellig bedrijfsuitje!

Bedrijfsuitje lasergamen

Wie zijn wij?

Leuk om kennis te maken, mijn naam is Rik. Ik ben de drijvende kracht achter Paintball Emmen. Samen met mijn team zijn we elke dag druk aan het werk om onze klanten een onvergeetlijke ervaring te geven. We organiseren elk jaar honderden uitjes in de vorm van lasergamen en paintball. Voor bedrijven, kinderen, sportteams, families of vriendengroepen.

De indoor hal van Paintball Emmen is maar liefst 1600 vierkante meter groot. Dit terrein is voorzien van obstakels waardoor het spel levensecht wordt. Ons team instrueert en ondersteunt zodat een fantastisch uitje gegarandeerd is.

Reserveer je plek voor de ultieme lasergame ervaring

Je bedrijfsuitje laten verzorgen door Paintball Emmen?

Reserveer je plek via onze website of neem telefonisch contact met ons op. Het team van Paintball Emmen helpt je graag verder!

Aanvullende informatie bedrijfsuitjes

Paintballen als bedrijfsuitje

Paintballen als bedrijfsuitje

Liever paintballen als bedrijfsuitje? Je speelt bij ons paintball met reballs. Voordeel is dat je geen last hebt van een vies speelveld, waardoor je kleding schoon blijft. Bekijk onze speciale arrangementen voor bedrijven.
Lasergamen op locatie

Lasergamen op locatie

Liever lasergamen op de locatie van je bedrijf? Wij nemen de lasergame apparatuur mee, net als hesjes en petjes. Optioneel hebben wij ook nog verlichting, muziek of een rook machine om bij te dragen aan de sfeer!
Algemene info bedrijfsuitjes

Algemene info bedrijfsuitjes

Paintball Emmen verzorgt complete arrangementen voor bedrijfsuitjes. Denk hierbij aan een sportieve activiteit in combinatie met eten en drinken (buffet). Ook kun je jouw bedrijfsborrel bij ons organiseren.