Veilig paintballen en lasergamen tijdens corona-crisis - Paintball Emmen
3 min. leestijd

Veilig paintballen en lasergamen tijdens de coronacrisis

Weer zin in een gezellige avond met vrienden en/of vrienden? Dan kun je bij ons terecht voor een spelletje paintball, lasergame of arrow-battle. Ook nu tijdens de corona-crisis!

We krijgen de vraag of er alweer paintball of lasergen gespeeld mag worden in verband met de corona-maatregelen. Daarop is het antwoord ja!

Natuurlijk dienen we ons te houden aan bepaalde voorwaarden. En met ‘we’ bedoelen we iedereen, dat wil zeggen wij als organisatoren en jij/jullie als deelnemer. Wanneer we ons beiden aan de regels houden is er geen vuiltje aan de lucht.

We proberen dat zo goed mogelijk te doen zonder dat het spel eronder lijdt en jij als deelnemer toch het gevoel hebt dat er ‘niets aan de hand’ is.

Paintballen of lasergamen en de corona maatregelen

We hanteren de normale regels die de overheid ons heeft opgelegd om te voorkomen dat een eventuele besmetting zich makkelijk kan verspreiden.

Zie hiervoor ook de site van de RIVM of de rijksoverheid.

Dat betekent samengevat:

  • Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen.
  • Was vaak je handen.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg. Was daarna je handen.
  • Schud geen handen
  • Blijf thuis bij milde klachten als neusverkouden, loopneus, niezen of lichte verhoging (38°C).

Zoals gezegd gelden de normale regels en nemen we extra maatregelen om de kans op besmetting door anderen te verkleinen:

  • De afstand-regel van 1,5 m geldt in alle gevallen, in het hele gebouw. Dus ook tijdens de instructie/uitleg, het spel en in de kantine.
  • Wij desinfecteren alle gebruikte accessoires die nodig zijn voor paintballen, lasergamen en arrow battle vooraf.
  • Gebruikte helmen en maskers worden pas na twee dagen weer uitgegeven (schoon).

Paintballen of lasergamen en de corona maatregelen

Elke speler dient zich aan de regels te houden die door de instructeur worden uitgelegd. Dat geldt niet alleen voor de normale spelregels maar dus ook voor de corona-regels. Wanneer je je aan de regels houdt is het spel misschien des te spannender omdat je een extra handicap ervaart. Nu moet je niet alleen de ‘vijand’ in de gaten houden maar ook je teamgenoten!

Eindelijk er weer eens uit omdat het mag en dan even alles vergeten. Samen paintballen, lasergamen of arrow-battle spelen is gezelliger dan thuis op de bank hangen. Maarkonline een afspraak voor een uitje met jouw collega’s, vrienden of familie.

Bel met 06 83 65 83 63 ons gewoon of stuur appje wanneer iets nog niet helemaal duidelijk is.

Waar wacht je nog op? Reserveer direct een plekje voor een spannende middag of avond.

Direct reserveren

Meer weten over de activiteiten die we verzorgen?

Over de schrijver
Mijn naam is Rik Westera, ik ben de drijvende kracht achter het team van Paintball Emmen. We verzorgen dagelijks super vette activiteiten. Denk aan paintball en lasergamen voor kinderen en volwassenen. In onze blogs delen we onze kennis en ervaring met jou! Heb je een vraag, mail gerust even naar info@paintballemmen.nl